*222

Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Aţi dorit să scrieţi 
Răspuns
Highlighted
Nou venit
Postări: 1
Înregistrat: ‎21-07-2017
0

*555 si *222 ma redirectioneaza catre *200

Buna ziua

 

Incerc de 3 zile sa obtin asistenta telefonica atat la *222 cat si la *555. De fiecare data la ultimul pas imi spune ca numarul meu va fi redirectionat catre asistenta reprezentanti vanzari si magazine, franciza, etc, adica la *200. Apoi dupa redirectionare la *200 indiferent ce optiune aleg imi spune ca nu sunt nici magazin, nici reprezentant etc si apelul se incheie.

Deasemenea chatul pe aplicatia myvodafone pe telefon nu functioneaza :" Acest serviciu este momentan indisponibil".

Practic nu exista nicio posibilitate sa obtin asistenta din partea Vodafone. Vreau sa stiu daca serviciul de roaming este activat pe contul meu si daca beneficiile nationale din abonament sunt active si in roaming. Deasemenea vreau sa nu fiu taxat pentru cele 5-6 apeluri la *555 care ma redirectioneaza, dupa ce ma avertizeaza ca voi fi taxat, catre *200. Vreau sa modificati baza de date sa nu ma mai considere "andreea" robotul ca sunt reprezentant vanzari, sa nu ma mai redirectioneze catre *200, sunt persoana fizica, si vreau sa pot contacta telefonic vodafone la *555 ca de fiecare data cum am facut-o pina acum la *555 sai *222 ca persoana fizica !!!

Astept raspuns urgent, nu pot sa contactez vodafone sub nicio forma (nici telefonic, nici pe chat in aplicatie, nici in vreun alt fel !)

 

Multumesc !

Moderator
Postări: 468
Înregistrat: ‎26-04-2017
0

Re: *555 si *222 ma redirectioneaza catre *200

Buna,

 

Dorim sa verificam si noi aceasta situatie si, din aceasta cauza, te rugam sa ne trimiti aici un mesaj privat cu numarul de telefon in cauza. In situatia in care nu poti aceasta, te rugam sa ne scrii folosind formularul de aici: https://www.vodafone.ro/personal/asistenta/contact/index.htm

 

Cu privire la serviciul de chat, momentan acesta nu mai este activ. 

 

Multumesc,

Madalina