*222

Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Aţi dorit să scrieţi 
Răspuns
Highlighted
Vizitator
Postări: 6
Înregistrat: ‎24-11-2012
0
Soluţie acceptată

As dori putina bunavointa...

Buna ziua, sunt o clienta fidela a companiei dumneavoastra de foarte mult timp,detin doua abonamente de voce si un abonament de date(stick usb).As dori ca abonamentul de date sa imi fie alocat unuia din cele doua abonamente de voce.Mentionez faptul ca doresc in continuare sa beneficiez de acest abonament(expira in luna Octombrie 2013) insa atunci cand am sunat la serviciul clienti mi s-a comunicat ca acest lucru nu este posibil.Prefer sa folosesc acest abonament pe alte dispozitive iar in forma actuala acest lucru nu mai este posibil.Va rog  daca se poate sa gasim o solutie convenabila ambelor parti.Cu stima !

Membru VIP
Postări: 6.910
Înregistrat: ‎31-01-2012

Re: As dori putina bunavointa...

  Salutare!

 

   Oricat de multa bunavointa ar exista nu se poate ca traficul de date sa fie trecut pe SIM-ul de voce.Din cate am inteles,doresti ca traficul de internet mobil sa fie trecut pe o cartela de voce.

 

    Sunt doua servicii diferite cu destinatii diferite.Din considerente ce tin de natura tehnica ,acest lucru este imposibil.

   SIM-ul de date poate fi folosit pe un telefon cu setari de Mobile Internet.

 

  Ionut


Vodafone
Membru veteran
Postări: 528
Înregistrat: ‎12-01-2012

Re: As dori putina bunavointa...

Buna Mogulul,

 

Prin natura abonamentelor de date, trecerea traficului pe un abonament de voce nu este posibila. Solicitarea ta presupune inchiderea unui abonament, care se afla in acest moment sub perioada contractuala, iar lucrul acesta ar insemna ca va fi necesar sa achiti taxa de justa despagubire.

 

Abonamentul de date, poate fi folosit in orice dispozitiv doresti tu, fie ca este smartphone, tableta, modem sau laptop. Nu este necesar sa folosesti SIM-ul numai intr-un stick Vodafone.

 

Multumesc,

Paul

Vizitator
Postări: 6
Înregistrat: ‎24-11-2012
0

Re: As dori putina bunavointa...

BUn,va multumesc pentru promptitudine,sa presupunem ca voi fi nevoita  sa inchid acel abonament de date ,voi putea solicita sa inchei un nou contract cu acelasi tip de abonament insa de data aceasta pentru unul din cele doua numere de telefon pe care le detin?

Vreau sa intelegeti ca doresc, doar ca acest abonament pe care-l detin sa imi permita sa folosesc internetul pe telefonul mobil.Parerea mea este ca decat sa se ajunga la o reziliere a abonamentului ceea ce mi se pare total neproductiv pentru fiecare din noi  ,s-ar putea schimba eventual datele contractului existent.Practic nu cer nicio favoare si nici un avantaj,aceste servicii pe care le am sub contract nu implica niciun dezavantaj pentru Vodafone,si eu as ramane in continuare acelasi client care pana acum am fost multumit de toate aceste servicii.Cat priveste acea taxa de justa despagubire.....este o discutie mai ampla pe care nu e momentul sa o abordez inca.

Va multumesc inca o data .

Membru VIP
Postări: 6.910
Înregistrat: ‎31-01-2012

Re: As dori putina bunavointa...

[ Editat ]

 Salutare!

 

   Optiunile de date de pe abonamentele cu internet mobil,nu pot fi activate pe SIM-uri de voce.Cu alte cuvinte,nu se poate activa Internet nelimitat Standard,Plus,Extra sau Profesional pe un abonament de voce.Adica sa aveti si beneficiile abonamentului de voce,dar si beneficiile de pe SIM-ul de date,pe o singura cartela.

 

   Singurele optiuni de date care pot fi activate pe voce sunt cele de internet pe mobil,de aici

 

   Ionut


Vodafone
Vizitator
Postări: 6
Înregistrat: ‎24-11-2012

Re: As dori putina bunavointa...

Ok,acum am inteles ce am de facut ,voi rezilia contractul existent si voi incheia altul pentru internet pe mobil. Va multumesc,sa aveti o zo buna !

Membru VIP
Postări: 6.910
Înregistrat: ‎31-01-2012
0

Re: As dori putina bunavointa...

 

  Cu placere!


  Succes si o zi buna sa aveti! Emoticon fericit

 Ionut


Vodafone