*222

Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Aţi dorit să scrieţi 
Răspuns
Highlighted
Vizitator
Postări: 1
Înregistrat: ‎16-05-2013
0
Soluţie acceptată

Cum te fura VODAFONE !!!

Daca ai patit la fel distribuie. Intamplator verific online factura Vodafone si observ cum un mesaj text apare facturat de 2,3 chiar si de 4 ori. Discut un un operator (Mihaela Manolache) care incearca sa ma linisteasca considerand ca este doar o eroare a serviciului. In ultimele 4 luni acest lucru se intampla din ce in ce mai des iar persoanele apelate imi confirma acest aspect. In fine, pe data de 17.04.2013 fac o plangere cu nr. inregistrare 878768058 si nu primesc evident nici un raspuns. Pe data de 07.05.2013 in urma unor telefoane insistente la serviciul clienti primesc urmatorul raspuns: la factura viitoare vom scadea suma de *** considerand ca a fost o eroare in serviciul Vodafone. Nu este o problema financiara, dar CENT cu CENT la atatea milioane de abonati faceti si voi un calcul. Discutand si acest aspect cu doamna Mihaela Manolache si cerand explicatii pentru "micul furt" dansa a ras si nu a dorit sa comenteze "incidentul". Eu am cerut explicatii si am primit banii inapoi. Sa ne "auzim" cu bine !

Membru de onoare
Postări: 1.486
Înregistrat: ‎02-02-2012
0

Re: Cum te fura VODAFONE !!!

Salut,

 

Imi voi oferi raspunsul luat copy and paste de pe pagina de Vodafone Buzz, raspuns pe care l-ai primit deja. 

 

 • Avand in vedere ca situatia a fost in cele din urma rezolvata, imi poti spune cu ce te putem ajuta, tinand cont de postarea ta? Ai intr-adevar o solicitare adresata echipei si reprezentantilor Vodafone?

  Erori pot aparea in orice sist
  em automatizat, important e ca acestea sa fie rezolvate in cele din urma, astfel incat clientului sa nu i se aduca un prejudiciu financiar.

  Claudiu
   
   
Începător
Postări: 17
Înregistrat: ‎24-02-2012

Re: Cum te fura VODAFONE !!!

O adevarata revolutie! 

Daca n-ar fi fost chestia cu "daca ai patit la fel, distribuie" ar fi fost o reclamatie, o parere pertinenta, cat se poate de omeneasca. Dar invatati fiind sa facem revolutii pentru ridicarea restrictiei OTV-ului sau pentru ca reclamele cu femei goale nu se dau mai des la Tv, trebuie neaparat sa aplicam varianta "share pentru a pata imaginea". Cu siguranta, Viorel, faptul ca ai patat imaginea unei companii, oricare ar fi ea, o sa-ti aduca tie un bonus la venitul lunar sau poate chiar un premiu. 

 

Daca nu-ti convine un serviciu, renunta la el, pentru ca sunt alte cateva pe care le poti folosi. Dar, de, suntem romanasi in romanica si adoram sa aruncam cu rosii in vecinul, doar pentru ca e mai "cul". 

 

Toate bune!