*222

Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Aţi dorit să scrieţi 
Răspuns
Highlighted
Vizitator
Postări: 2
Înregistrat: ‎25-11-2012
Soluţie acceptată

Servicii operatori proaste

Salutare tuturor

Ma bucur (intr-un fel) ca am gasit acest loc sa-mi exprim frustrarea + furia.

Situatia este cam asa:

 

Capitolul 1: Primesc acum ceva timp un card de la Vodafone prin care pot benefici de anumite reduceri la anumiti parteneri. Bucuria cea mare este ca sunt clientul la o parte din clientii respectivi deci cardul chiar e util. Bravo celor de la marketing. 

 

Capitolul 2: Primesc la ceva timp un telefon de la un operator care imi spune ca are o oferta speciala pentru abonamentul de date care imi expirare acum 1 an si ca in acest fel voi face o economie de 3euro/luna. Incerc sa-i explic ca nu e  o problema suma si ca (dupa cum situatia ii arata) folosesc destul de rar abonamentul ca solutie de backup. Evident ca insista si intr-un final ii propun sa-mi trimta pe email oferta fiind presat de timp in acel moment si nemaiputand continua discutia.  Acepta si ma asigura ca si-a notat in agenda sa sune peste 3 zile la o ora fixa dupa care inchide. Suna peste 5 minute si spune ca nu si-a notat emailul Emoticon surprins. Intre timp analizez  ofertele pe site si m-a decid sa prelungesc abonamentul si sa achizitionez si o tableta. Apare insa chinionul nu primesc nici oferta pe email si nici telefonul prin urmare raman cu ochii in soare cum se zice.

 

Capitolul 3: Dat fiind ca propunerea initiala a operatoarei era sa fac economie imi propun sa merg la un magazin si sa reziliez acel tip de abonament. Supriza este extrema privind abordarea angajatei. Ii spun despre ce e vorba la cara fara nici o intrebare imi ia buletinul ( ca stupidul il scosesem din portofel) si se duce sa-i faca o copie. Nu tu intrebare ce se intampla, de ce renuntati, etc. Cand revine imi arunca un pix si imi spune sa notez numarul abonamentului. Ii spun frumos (cu cei 7 ani de acasa) ca nu-l stiu moment in care se incrunta catre calculator si il rosteste rapid. Dat fiind ca nu retin ultimile cifre o rog sa-l repete moment in care raspunsul ei a fost fenomenal de taios:  ''il scrii ori il scriu eu?''. O intreb cum o cheama si dintr-o data curge numai lapte si miere.

 

In concluzie: ce se intampla cu serviciile la vodafone si cum am ramas fara abonament de date?

O seara excelenta.

 

Membru cu acte în regulă
Postări: 281
Înregistrat: ‎12-01-2012

Re: Servicii operatori proaste

Salutare Marius1209,

 

Lasa-mi, te rog, prin mesaj privat numarul de telefon pentru a verifica situatia.

Multumesc,
Raluca
Vizitator
Postări: 2
Înregistrat: ‎25-11-2012
0

Re: Servicii operatori proaste

[ Editat ]

074*******

Membru VIP
Postări: 6.910
Înregistrat: ‎31-01-2012
0

Re: Servicii operatori proaste

[ Editat ]

.Salut!

 

   Numarul de telefon trebuie trimis prin mesaj privat.  Click pe userul Ralucai si in dreapta vei vedea Trimite un mesaj privat acestui utilizator.

 

  Ionut


Vodafone