*222

Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Aţi dorit să scrieţi 
Răspuns
Highlighted
Vizitator
Postări: 5
Înregistrat: ‎06-03-2012
0
Soluţie acceptată

schimbare sim cu microsim

Datorita faptului ca am achizitionat un smartphone va trebui sa inlocuiesc simul actual cu un microsim. Problema este ca nu sunt eu tituarul de contract. Sunt utilizatorul acestui numar de la activare pana in prezent. Din pacate in localitaea unde locuieste titularul contractului nu este o reprezentanta Vodafone (probabil sunt numai parteneri si raspunsul primit de la acestia a fost ca trebuie sa se adreseze unui centru vodafone). Exista vreo posibilitate sa pot face eu aceasta schimbare? (cu prezentarea unei copii a cartii de identitate a titularului, eventual o declaratie pe proprie raspundere ca am respectat si o sa respect in continuare termenii contractuali, sau alta modalitate care sa nu fie atat de complicata). Am contul de myvodafone configurat cu datele personale, nu cu ale titularului, pentru numarul folosit de mine. O alta mare problema ar fi ca, chiar daca ar reusi titularul sa faca schimbarea simului nu o sa pot fi contactact un numar de zile pana o sa intru in posesia acestuia. Sper totusi sa existe o solutie. Multumesc

Membru VIP
Postări: 6.910
Înregistrat: ‎31-01-2012
0

Re: schimbare sim cu microsim

[ Editat ]

Salutare!

   Raspunsul dat de Alina aici:

     "Schimbarea simu-lui se poate face doar de catre titular cu B.I.-ul la orice reprezentanta Vodafone si va costa 2 euro. Schimbarea se va produce pe loc, fara a dura foarte mult timp cu toate beneficile cartelei pana la acel moment."

 

"Pentru a-ti putea achizitiona un MicroSim este necesar ca numarul de telefon sa fie activ si sa mergi intr-o reprezentanta Vodafone pentru a face trecerea."  LINK

   

 

     Ionut


Vodafone
Nou venit
Postări: 1
Înregistrat: ‎20-03-2013
0

Re: schimbare sim cu microsim

Multumesc frumos, am gasit exact ce-mi trebuia...cum se schimba sim-ul cu microsim...ma duc maine la reprezentanta pe Iuliu Maniu...salutare la toti!

Membru de onoare
Postări: 791
Înregistrat: ‎17-09-2012

Re: schimbare sim cu microsim

Buna 4Tara si bine ai venit in comunitate!

 

Ne bucuram ca ai gasit raspunsul dorit! Un singur lucru mai este de precizat, faptul schimbarea SIM-ului in microSIM nu se mai taxeaza, ci este gratuita.

Seara faina!
Roberta

Nou venit
Postări: 1
Înregistrat: ‎23-06-2013
0

Re: schimbare sim cu microsim

as dorii sa aflu ce ptret este pentru schimbarea unnei carele sim  intr-o caretela micro sim  ..multumesc

Membru de bază
Postări: 151
Înregistrat: ‎22-05-2013

Re: schimbare sim cu microsim

Bine ai venit pe forum, damiannn!

 

Schimbarea de sim in microsim este gratuita.

Te poti prezenta cu actul de identitate in orice magazin Vodafone.

Poti verifica programul magazinelor accesand:  https://www.vodafone.ro/magazine-vodafone/index.htm.

 

Multumesc,

Georgiana

 

 

Vizitator
Postări: 2
Înregistrat: ‎11-07-2013
0

Re: schimbare sim cu microsim

Ne poate lamuri cineva cu adevarat daca se plateste ceva pentru schimbarea SIM-ului cu un MicroSim ? Aici vad ca ati scris ca este gratuit, dar acum 15 min cred, am sunat la *222 si operatorul Call Center mi-a comunicat ca voi fi taxata cu 4 EUR. Cand am intrebat de ce, pentru ca din cate stiu acest serviciu este gratuit, mi-a zis ca "indiferent ca se trece de la Sim la Microsim, este tot o schimbare de cartela care se taxeaza corespunzator si anume 4 EUR.". Deci ? Cum e pana la urma ?

Membru de onoare
Postări: 1.486
Înregistrat: ‎02-02-2012

Re: schimbare sim cu microsim

Salut,

 

Schimbarea de la sim normal la micro sim sau nano sim si invers, este gratuita. Poti considera aceasta informatie una oficiala. 

 

Multumesc,

Claudiu

Vizitator
Postări: 1
Înregistrat: ‎17-09-2013
0

Re: schimbare sim cu microsim

Am fost astazi la o reprezentatnta Vodafone din Brasov pentru a-mi schimba cartela sim in micro-sim si mi-au zis ca ma costa 4 euro. vi se pare normal ca sa se perceapa taxe pentru asemenea servicii. Mentionez ca sunt utilizator/client prepay vodafone de cel putin 8 ani.
Membru de bază
Postări: 151
Înregistrat: ‎22-05-2013

Re: schimbare sim cu microsim

Bine ai venit pe forum, aattyllusch!

 

Te rog sa imi comunici intr-un mesaj privat numarul de telefon al cartelei.

 

Multumesc,

Georgiana