Abonamente

Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Aţi dorit să scrieţi 
Răspuns
Colaborator debutant
Postări: 45
Înregistrat: ‎01-02-2012
0

Abonament de 5 euro

Buna ziua !! As vrea si eu sa-mi fac un abomanent de 5 euro se poate,aa si inca ceva sa-mi spuneti ce telefon imi dati gratis si ce oferta este la acest abonament de 5 euro?

 

Astept raspuns !!! 

Nou venit
Postări: 6
Înregistrat: ‎05-02-2012
0

Re: Abonament de 5 euro

nu cred ca este abonament de 5 euro

Membru
Postări: 49
Înregistrat: ‎03-02-2012
0

Re: Abonament de 5 euro

Abonamentele pleaca de la 6 euro(Mega 6 de exemplu) in sus,poti opta pentru unul dintre ele in functie de cate minute ai nevoie de convorbire lunar.
Colaborator debutant
Postări: 45
Înregistrat: ‎01-02-2012
0

Re: Abonament de 5 euro

Va multumesc pentru raspunsuri ! Eu stiu ca exista si acest abonament de 5 euro/luna acum cate-va luni in urma,dar poate nu mai exista acum,o sa mai ma gandesc daca o sa-mi fac abonament de 6 euro/luna.

Daca mai erea acel abonament de 5 euro sigur imi faceam abonamentul,dar la 6 euro/luna sa mai ma gandesc putin.

 

Astept un raspuns de la un operator Vodafone !! Multumesc mult !!! 

Highlighted
Specialist
Postări: 56
Înregistrat: ‎16-01-2012

Re: Abonament de 5 euro

[ Editat ]

Salutare Gica,

 

Abonamentul de 5 euro, defapt 4.99 euro mai exact,  la care faci referire se numea Complet 250 ( continea 25 min nationale si 250 min in retea ), abonament ce in momentul de fata nu se mai gaseste in oferta Vodafone Ro la activarea unui nou contract.

 

Gama Complet a fost inlocuita cu abonamentele Mega, care pornesc de la pretul de 6 euro / luna, TVA inclus, dar, avantajul acestei variante minime este ca pentru 1 euro in plus s-au dublat numarul minutelor nationale dar si celor in retea ( 50 min nationale si 500 in retea )

 

Pe Magazinul Online, singurul telefon gratuit la abonamentul aceste se pare ca este Nokia 100, dar, personal, ti-as recomanda Vodafone Smart cu sistem de operare Android, chiar daca este 19 euro. Oricum, pentru mai multe informatii cred ca este mult mai bine daca mergi la un Magazin Vodafone unde este posibil sa gasesti niste preturi mai bune la anumite telefoane.

They see me rollin` they hatin`
Membru de bază
Postări: 196
Înregistrat: ‎12-01-2012

Re: Abonament de 5 euro

Buna,

 

Multumim, Marian pentru informatii!

 

Gica, consideri ca ar mai fi ceva de adugat?

 

Aici gasesti telefoanele din oferta, pe magazinul on-line. Inainte sa mergi la magazin, ar fi bine sa te uiti putin pe site, la aceasta rubrica.

 

Multumesc,

 

Valentina

 

IVS
Vizitator
Postări: 1
Înregistrat: ‎08-04-2012
0

Re: Abonament de 5 euro

As mai avea eu ceva de adaugat: este lesne de inteles de ce Vodafone a scos abonamentul COMPLET 250:            ieftin + bun= cautat = blocare alte produse mai profitabile =  vanzari ineficiente = profit mic . ups'!  Wrong way!.             Cum in RO se scot frecvent astfel de produse de la vanzare in orice domeniu al vietii cotidiene, de ce ar face Vodafone o exceptie de la regula. Suntem o piata de consum inca noua ptr. EUROPA si cred ca asa vom ramane, pana nu vom avea (vreo-data) aceleasi conditii cu tarile din W, valabil ptr. toate produsele din multinationale. Trebuie doar sa ne impacam cu conditiile de sevicii oferite actual, poate sa le si multumim pentru ele, insa la produse fizice mai avem (inca) alternative pe net.     

             Eu va urez totusi:     CAPUL SUS si    Spor la...cumparaturi  (CUCAP)!  ..                                                                                                                                                                                              PS. mai am un "CUI": nu pot accepta ideea ca primesc la abonamentul pe firma conditii mai reduse ca la o cartela! Deci se promoveaza "consumul in masa" dar de valori mici..etc.... stop.