Abonamente

Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Aţi dorit să scrieţi 
Răspuns
Vizitator
Postări: 1
Înregistrat: ‎13-05-2014
0

Abonament nou

[ Editat ]

Buna ziua,

Momentan nu sunt client Vodafone, dar cat de curand voi fi unul.

Vreau sa achizitionez un pachet care contine Samsung Galaxy Tab 3 8.0+ Smart net 12 pe 2 ani.

Din cate am inteles mi se cere o garantie (plata in avans), si din cate stiu se cere plata in avans a abonamentului pe 1-2-3..5 luni.

1.Vreau sa stiu pe cate luni se cere plata in avans, sau cum se procedeaza.

2.Vreau sa stiu daca aceasta garantie se aplica oricui face un abonament nou, si daca se poate ca eu sa achizitionez acest pachet fara sa mi se ceara acea plata in avans!

3. Se poate incheia abonamentul cu buletin + card bancar? (fara act de proprietate?)

Membru VIP
Postări: 4.498
Înregistrat: ‎08-02-2012

Re: Abonament nou

Bun venit pe forumul Vodafone!

Felicitari pentru decizia luata!

 

Am sa incerc sa raspund intrebarilor dvs.

1.. Se percepe o suma cu rol de garantie, suma ce vi se va restitui in intregime pe durata derularii contractului dvs.

2.. Daca nu aveti pana acum un contract Vodafone, cred ca nu veti scapa de aceasta taxa, insa banii o sa ii recuperati in intregime

3. Dacă ai deja un abonament activ pe numele tău, ai nevoie de o carte de identitate. Dacă nu ai încă un contract, lângă buletin sau cartea de identitate, vei mai avea nevoie şi de un act de spaţiu.

Daca nu detineti un act de casa, va puteti incheia contractul la Vodafone cu urmatoarele alte acte.

  •  Act de vânzare directă (adjudecare sau licitaţie), Act de donaţie, Act de partaj, Act (ordin) de punere în posesie, Act de dare în plată (în urma ipotecii), Adeverinţă primărie, Autorizaţie construire, Carte funciară, Certificat de legatar, Certificat de atestare fiscală, Clauză de întreţinere, Comodat, Contract construire, Contract de închiriere, Contract de schimb, Hotărâre judecătorească, Moştenire, Titlu de proprietate, Uzufruct viager, Vânzare - cumpărare, Vânzare - cumpărare cu plata în rate, Vânzare - cumpărare cu garanţie imobiliară, Vanzare - cumpărare pentru ansamblu rezidenţial nou.

██████████████████████████████████████████████████████████████████


ModeratorMATEI ᵖʳᵒᶠ ᵐᵃᵗᵉ


Moderator


Highlighted
Membru de onoare
Postări: 1.486
Înregistrat: ‎02-02-2012

Re: Abonament nou

Buna,

 

Bine-ai venit pe forum si iti multumesc pentru interesul acordat serviciilor Vodafone!

 

1. Din pacate, pentru aceasta intrebare nu iti pot veni cu un raspuns exact. Sistemul automatizat din magazinele noastre ofera informatiile acestea in momentul initierii comenzii de contract. Desigur, daca nu esti de acord cu aceste sume, se poate anula contractul (vreau sa spun ca nu exista o constrangere in acest sens cu privire la informatiile dorite). Se poate cere o garantie, ceea ce inseamna o suma ce poate fi retrasa dupa sase luni de la activarea contractului, doar daca nu au existat probleme cu plata facturilor pe cont. Daca se va cere o plata in avans, poate porni de la o luna de abonament in avans sau mai multe, ceea ce inseamna ca din suma platita pe cont la inceput, se vor retrage primele facturi emise (platesti la inceputul contractului si X luni nu vei mai plati nimic). 

2. Cum spuneam si mai sus, un raspuns concret nu il poti primi decat in magazin, la fata locului. Garantia se poate aplica oricarui abonat, in functie de anumite grade de risc. Nu este obligatoriu sa ti se ceara o suma in avans sau garantie. Exista doar o posibilitate. Nu este nimic subiectiv. Sumele pot fi cerute si in functie de cati abonati nu si-au platit abonamentele in zona in care locuiesti (este doar un exemplu). 

3. Desigur, se poate incheia un abonament cu buletin + card. Cardul bancar sau talonul de pensie pot tine locul unui act de proprietate. 

 

Multumesc,

Claudiu