Abonamente

Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Aţi dorit să scrieţi 
Răspuns
Specialist
Postări: 103
Înregistrat: ‎17-06-2012
0

Abonamentul "Smart 15" in cate versiuni exista ????

In 27 martie am schimbat 1 din cele 4 abonamente pe care le am si am trecut la Smart 15 primind: 225 min nationale, nelimitat in retea, sms nelimitat si 555 mb trafic.

 

Constat acum cu stupoare ca exact acelasi abonament Smart 15 are: 400 min nationale(in loc de 225) si 600 mb trafic(in loc de 555).

 

Pai domnilor, inteleg ca puteti introduce orice abonamente noi cu orice oferte, dar exact acelasi abonament cu beneficii diferite neaplicabile si celor ce deja il detin il consider o practica jignitoare din partea dvs.

 

Astfel, in situatia in care pentru exact acelasi abonament Smart 15 nu voi primi cele 400 min nationale si 600 mb trafic voi face abstractie de faptul ca sunt abonatul dvs din 1998/'99 si voi porta imediat 2 dintre cele 4 abonamente catre concurenta. Din partea mea ati avut doar beneneficii...plati de peste 250/300 lei lunar + smartphone-uri deloc ieftine achizitionate anual.

 

Consider inadmisibila din partea dvs o astfel de practica.

 

Situatia de mai sus este coroborata si cu faptul ca la adresa de facturare semnalul este zero  si nu ati facut nimic in sensul asta desi concurenta a putut sa investeasca si pe Cosmote semnalul este full acum.

 

 

Membru de onoare
Postări: 1.486
Înregistrat: ‎02-02-2012

Re: Abonamentul "Smart 15" in cate versiuni exista ????

Salut,

 

O promotie a unui abonament poate fi modificata sau prelungita, in functie de caz. Modificarile vin ca promotii pentru o urmatoare perioada de timp si nu are nicio legatura cu ofertele vechi. Pot beneficia de ele clientii care nu mai sunt in perioada contractuala. Este dreptul companiei sa modifice ofertele la finalul perioadei minime anuntate. Abonamentul, chiar daca poarta acelasi nume, reprezinta o alta oferta/promotie, nu este unul identic. 

Avand in vedere ca a fost efectuata o prelungire in cadrul contului tau, aceasta nu va fi modificata. 

 

Multumesc,

Claudiu

Specialist
Postări: 103
Înregistrat: ‎17-06-2012
0

Re: Abonamentul "Smart 15" in cate versiuni exista ????

[ Editat ]

Exprimi un rationament total gresit. Mergand pe premisa ta cum mai individualizeaza Vodafone propriile abonamente privind prin prisma clientilor?? Daca e Smart 15 e Smart 15....nu Smart 15 in diferite variante. Daca sunt variante inseamna ca e alt abonament.

 

Daca Vodafone ar fi actualizat abonamentul meu Smart 15 la beneficiile celui prezent nu ar fi pierdut nici macar 1 cent de la mine, tot 15 euro ar fi incasat.

 

Insa prin inflexibilitatea si ilogica expusa nu faceti altceva decat sa ma pierdeti ca si client, deocamdata cu 2 abonamente, la anul cu inca 1 si peste 2 ani si cu ultimul. In final Vodafone pierde, nu eu. Si nu pierde doar contravaloarea abonamentelor ci si profitul aferent telefoanelor achizitionate anual.

 

Banii pe care i-a incasat Vodafone de la mine timp de 15 ani cu siguranta ar fi fost suficienti pentru un repetitor montat in comuna Cozieni (Buzau)...dar asta e...mai importanti pentru voi sunt cei 45 MB diferenta pe care nu considerati "oportun" sa-i aduceti la un numitor comun...denumit Smart 15.

Vizitator
Postări: 5
Înregistrat: ‎24-04-2014

Re: Abonamentul "Smart 15" in cate versiuni exista ????

Salut!

Aceeasi situatie prezentata mi se aplica si mie (doar ca in cazul meu este abonament Smart nelimitat )

 

Vad ca dupa aproape 1 an de cand am trecut la abonamentul Smart nelimitat (si dupa 12-13 ani de cand sunt abonat Vodafone), la cei 19 euro platiti lunar  beneficiez de mai putine minute nationale si mai putin trafic decat la abonamentul Smart 13 introdus de curand...sa nu mai spun de ce include acum abonamentul Smart nelimitat. Fidelizare??!!

 

As fi curios de ce nu apare abonamentul Smart 19 care include 225 minute nationale/450Mb la abonamentele retrase de pe piata, din moment ce acum are alte beneficii incluse la acelasi cost lunar?

 

O zi buna

Specialist
Postări: 103
Înregistrat: ‎17-06-2012
0

Re: Abonamentul "Smart 15" in cate versiuni exista ????

[ Editat ]

Simplu. Din cauza atitudinii profund nesimtite pe care o au fata de clientii deja abonati.

 

Vorbim de exact acelasi abonament Smart 15   deci e normal ca beneficiile sa fie identice.

 

Sa ia si ei exemplu de la alti furnizori de servicii cum ar fi Clicknet sau Digi....beneficiile nou introduse se aplica tuturor detinatorilor abonamentului respectiv inclusiv celor ce deja beneficiaza de el...or sa piarda multi abonati prin aceasta practica!...si culmea, lor li se pare normal prin atitudinea exprimata a moderatorilor ce raspund pe aici.

Vizitator
Postări: 5
Înregistrat: ‎24-04-2014
0

Re: Abonamentul "Smart 15" in cate versiuni exista ????

...dar sa presupunem ca noile abonamente Smart ar fi inclus mai putine minute si un trafic mai mic...ce ziceti, atunci ar fi aliniat si abonamentele mai vechi la noile conditii? eu spun ca da, si argumentul ar fi fost "vorbim de acelasi tip de abonament, nu? se numeste tot Smart, dar acestea sunt conditiile actuale"

Specialist
Postări: 103
Înregistrat: ‎17-06-2012
0

Re: Abonamentul "Smart 15" in cate versiuni exista ????

[ Editat ]

Nu discutam generic despre Smart ci concret despre abonamentul Smart 15. O diminuare a beneficiilor nu se poate face, cel putin in perioada contractuala, exista un principiu de drept "teoria drepturilor castigate"....

 

Incredibil ca exista si alte persoane care incearca sa le gaseasca justificare..

 

Si ce-au mai facut vodafonii...cand intru in Serviciile mele/Abonament/Vodafone Smart 15/ Detalii...ghici ce....nu-mi afiseaza ce contine abonamentul.

Vizitator
Postări: 5
Înregistrat: ‎24-04-2014
0

Re: Abonamentul "Smart 15" in cate versiuni exista ????

"Incredibil ca exista si alte persoane care incearca sa le gaseasca justificare.."   hehe, eu nu prea am vazut pe cineva care sa le dea dreptate...normal, exceptand angajatii Vodafone, care respecta directivele companiei

Specialist
Postări: 103
Înregistrat: ‎17-06-2012
0

Re: Abonamentul "Smart 15" in cate versiuni exista ????

Cine o fi "desteptul" care a realizat structura abonamentelor?

Smart 19 are 1 gb trafic iar Red 25 are doar 800 mb trafic.
Specialist
Postări: 103
Înregistrat: ‎17-06-2012
0

Re: Abonamentul "Smart 15" in cate versiuni exista ????

[ Editat ]

Avand in vedere faptul ca minutele nationale si traficul de net nu-mi sunt suficiente am hotarat sa fac un upgrade de la Smart 15 la Smart 19,   adica de la 225 min nat/555mb net la 500 min nat/1 gb net.

 

De precizat ca Smart-ul 15 e cel ce exista in martie....inferior ca si continut fata de actualul Smart 15.

 

Zis si facut....am sunat la *222, i-am zis d-rei ca doresc sa trec la un abonament superior, la care respectiva imi zice senin ca nu se poate pentru ca tocmai am schimbat abonamentul in martie! Foarte surprins de acest raspuns i-am explicat cucoanei ca niciun operator de servicii din Romania nu refuza vreunui client sa treca oricand la un plan tarifar superior trecere ce presupune pentru compania Vodafone un tarif lunar incasat in plus de la mine de 4 euro, adica un total de 96 euro incasati in plus pe perioada minima contractuala fata de abonamentul prezent.

 

Ca raspuns la afirmatia mea duduia ma pune in asteptare (cu ceva muzica pe fundal) pentru a se consulta cu ai ei colegi referitor la solicitarea mea.

Pai de unde politica asta "profesionista" marca Vodafone Romania in care operatorii ce-ti respund recunoasc senini ca ei nu stiu si intreaba pe altcineva? Inainte sa le puneti castile pe urechi si sa-i trimiteti in viata "fata in fata" cu clientul nu au si ei parte de un minim training in care sa invete ce se poate si ce nu?

 

De ce este necesara aceasta interfata de marionete imbecile care tot timpul trebuie sa se consulte cu un coleg pentru a afla raspunsuri??? Si afirm asta in cunostinta de cauza...in ultimele 2 luni am avut aproximativ 10 apeluri la *222 pentru diverse (precoanda S5, achizitie, schimbat abonament, raportat lipsa semnal, etc) si la mai mult de jumatate dintre apeluri a existat aceasta consultare cu un coleg!!

 

De ce nu raspunde la apeluri doar acel coleg care stie si raspunsurile!

 

Dupa aceasta paranteza si muzica din fundal, dupa consultarea cu ...colegul, vine si raspunsul: nu se poate upgrade la Smart 19 dar se poate la RED!   Nu mai spune?....adica nu-ti sunt suficienti 4 euro in plus/luna de la mine dar in schimb tu vrei 10 euro in plus?! Pai nu tocmai iti spusesem eu ca vreau Smart 19 tocmai pentru ca nu-mi ajunge netul si vreau acel 1 Gb din Smart 19. Acum tu vii si-mi oferi RED care are doar 800 mb inclusi? Adica un abonamet cu 10 euro/luna in plus dar care are cu 200 mb net mai putin!!!! Oare sunt eu, clientul, atat de tampit??? Sau operatorii vostri niste amatori iremediabili??

 

....si colac peste pupaza ma anunta ca voi fi contactat peste 5 zile de un alt operator...si o sa vad atunci ce se poate si ce nu! ... in ziua de azi in care orice operator al unui furnizor de servicii este pus acolo tocmai pentru a raspunde si rezolva solicitarile in cel mai rapid timp posibil eu sunt dus cu vorba...pus in asteptare pentru consultari cu colegii....si apoi amanat pentru inca 5 zile cand de-abia atunci voi afla ce se paote si ce nu?

 

E o dovada crasa de amatorism si lipsa de respect fata de cei din abonamentul carora va primiti salariul... si culmea refuzati sa primiti mai mult de la mine! ..daca asemenea specimene ar ajunge sa lucreze in compania mea nu as ajunge sa-mi patez obrazul ca acesti neprofesionisti sa ajunga macar un minut fata in fata cu un client si sa ma faca de ras nestiind ce sa-mi raspunda.

 

Imaginea Vodafone Romania e definita de cei ce va reprezinta...si in prezent sunteti praf!