Abonamente

Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Aţi dorit să scrieţi 
Răspuns
Highlighted
Vizitator
Postări: 1
Înregistrat: ‎02-07-2018
0

Achizitionare telefon la portare

Buna ziua,

 

In luna urmatoare doresc sa imi portez 2 abonamente de la o retea de telefonie concurenta, la Vodafone. Am vizitat site-ul dvs. pentru a vedea pretul telefoanelor in functie de abonament si am observat ca niciun flagship (Iphone 8, Galaxy S9/S9 Plus etc.) nu este disponibil pentru achizitionare impreuna cu abonamentele mai mici (ex.: RED 12 EUR), ci doar alaturi de abonamentele mai mari de la 20-30 EUR in sus. Totusi, cand am vizitat site-ul in urma cu vreo luna sau doua, acest lucru era posibil.

 

S-a modificat ceva in legatura cu achizitionarea telefoanelor in aceasta perioada? As dori sa imi cumpar un Samsung Galaxy S9 (ori alt flagship), cel mai probabil cu RED 12, cand voi face contractul deoarece pot beneficia de reducerea de portare si as dori sa imi spuneti, var rog, daca se mai poate.

 

 

Moderator
Postări: 62
Înregistrat: ‎18-06-2018
0

Re: Achizitionare telefon la portare

Buna,Amshel!

 

Colegii mei care se ocupa de Magazinul Online au incadrat aceste smartphone-uri doar la abonamentele expuse. Daca doresti in continuare portarea abonamentului catre unul de 12 euro, poti face acest lucru in orice Reprezentanta Vodafone impreuna cu colegii mei.

Te asteptam Emoticon fericit

 

Multumesc,

Roxana