Abonamente

Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Aţi dorit să scrieţi 
Răspuns
Vizitator
Postări: 1
Înregistrat: ‎07-04-2014
0

Am nevoie de putin ajutor !

Buna ziua! Am si eu o intrebare pentru "VODAFONE" ...Sunt client la dumneavoastra de 10 ani si as vrea sa stiu cum as putea inchide un abonament. Mentionez ca abonamentul a fost facut pe o perioada de 24 de luni dar aceasta a expirat acum 1 an si 5 luni . Vreau sa stiu daca este posibila inchiderea acestuia online sau telefonic? Va multumesc.

Membru de onoare
Postări: 1.027
Înregistrat: ‎21-05-2013

Re: Am nevoie de putin ajutor !

Buna DraghiaFlorian,

Te rog frumos sa-mi oferi numarul in cauza prin mesaj privat pentru a verifica situatia. Cererea de reziliere se poate depune prin intermediul nostru, telefonic *222 sau in magazin.

Multumesc,
Alexandra

Membru de bază
Postări: 191
Înregistrat: ‎15-03-2012
0

Re: Am nevoie de putin ajutor !

Cererea se poate depune, dar rezilierea nu se face fara 'specialist'. O persoana care iti trimite o oferta (in cazul meu o gluma proasta) si care uita sa programeze trecerea pe cartela. Astazi e vineri si nu e la munca. O avea zi scurta. Daca luni nu ma trece pe cartela o sa ii fac reclamatie.
Membru de onoare
Postări: 791
Înregistrat: ‎17-09-2012

Re: Am nevoie de putin ajutor !

Buna,

 

Conform verificarilor efectuate, observ ca deja ai fost instiintat de catre alt departament ca solicitarea ta a fost urgentata. Urmeaza sa primesti confirmarea de la specialistul ce s-a ocupat de contul tau.

 

Multumesc,

Roberta