Abonamente

Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Aţi dorit să scrieţi 
Răspuns
Vizitator
Postări: 5
Înregistrat: ‎25-01-2012
0

Anulare abonament Vodafone (neacceptare oferta)

Buna seara, 

 

       In data de 09.11.2018  am fost contactat de catre dna Monica Ciuta, agent Vodafone, care mi-a facut o oferta de reinnoire a abonamentului. Desi initial am acceptat verbal aceasta oferta, dupa ce am citit amanuntit contractul primit prin email am constatat ca nu corespunde nevoilor mele. Pentru aceasta am contactat acelasi agent in zilele de 12.11.2018, 15.11.2018 si 19.11.2018 si i-am repetat insistent ca NU ACCEPT OFERTA. Astazi 19.11.2018 cand incepe o noua perioada de facturare oferta s-a activat din oficiu, desi am mentionat in mod repetat ca NU O ACCEPT. 

       Apelez in ultima instanta si la moderatorii forumului Vodafone pentru rezolvarea amiabila a acestei situatii, respectiv ANULAREA NOULUI ABONAMENT si revenirea la vechiul meu abonament Vodafone.

 

Cu respect, 

Ion Stanciu

cont client 208337948

Vizitator
Postări: 4
Înregistrat: ‎22-10-2013
0

Re: Anulare abonament Vodafone (neacceptare oferta)

buna ziua, acelasi lucru am patit si eu, doar ca nu am observat la momentul respectiv ca au modificat oferta, si m-am trezit ca eu sunt sub contract pana in 2020 si ca trebuie sa-mi dea un telefon si sa imi aleg unu repede ca am dreptul. Eu stiam ca nu am de ce sa primesc telefon , nu am solicitat asa ceva, si abia apoi am observat ca imi modificase abonamentul cu 1 euro in plus, si astfel eram sub contract pana in 2020.  Am sunat si mi s-a spus ca a fost o oferta acceptata in data de.. prin telefon.. si ca e corect. Norocul meu a fost ca imediat la data respectiva le am dat raspuns in scris ca nu doresc modificarea si ca vreau sa ies de sub contract. Apoi a spus ca e posibil sa fie vorba de o greseala a colegilor si ca de luna urmatoare pot reveni la abonamentul pe care il aveam inainte si pot deveni liber de contract. Cred ca e o chestie abuziva, o chestie pe care angajatii vodafone o practica destul de des si destul de agresiv, lucru pentru care am decis ca incepand de luna viitoare sa inchei colaborarea cu VDFsi imi pare rau ,,, ca sunt de ceva vreme in retea, dar nu mai au ce sa imi ofere .. doar hotie. o zi buna si mare atentie .. 

Moderator
Postări: 663
Înregistrat: ‎26-04-2017
0

Re: Anulare abonament Vodafone (neacceptare oferta)

Buna,

 

Pentru a putea face mai multe verificari avem rugamintea sa ne transmiteti prin e-mail la adresa socialmedia_ro@vodafone.com detalierea solicitarilor voastre mpreuna cu numarul de telefon in cauza. Va rugam sa mentionati si numele de utilizator de aici  in subiectul email-ului trimis. Va vom raspunde in cel mai scurt timp posibil.

 

Madalina