Abonamente

Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Aţi dorit să scrieţi 
Răspuns
Vizitator
Postări: 9
Înregistrat: ‎09-04-2016
0

Black friday

Comedie de black friday la vodafone.

Pana pe data de 15 noiembrie daca inrai in contul de abonat aveai un voucher de 200 de lei, si aveai reducere la prelungirea contractului pe 2 ani de 3 euro lunar la abonament, lucru care oricum nu era normal neavand posibilitatea ca abonat vechi sa beneficiezi de beneficii suplimentare.

In marea oferta de black friday  ca abonat nu ai decat reducere la abonament 3 luni 100%. Nici nu stiu cum sa numesc asta dar cred ca si in  Congo ofertele sunt mai bune.

Highlighted
Moderator
Postări: 2.729
Înregistrat: ‎12-01-2012
0

Re: Black friday

Buna, robert1www1

Ofertele de Black Friday s-au bazat foarte mult pe reduceri mari la telefoane. Intr-adevar, inainte de Happy Mondays a exista si varianta cu voucher-ul 200CADOU. Vom reveni cu noutati, iar daca iti doresti foarte mult mai degraba o reducere de 3 euro lunar la abonament, iti recomandam sa urmaresti ofertele din urmatoarele zile de luni.

Tudor

Vodafone
Vizitator
Postări: 9
Înregistrat: ‎09-04-2016
0

Re: Black friday

Inteleg dar nu mi se pare normal sa intru in contul de abonat in aplicatie si la "oferte pentru tine" sa mi se ofere aceleasi beneficii pe care le am acum la un abonament cu un cost suplimentar de 2.25 euro . Este penibil.