Abonamente

Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Aţi dorit să scrieţi 
Răspuns
Vizitator
Postări: 5
Înregistrat: ‎05-12-2016
0

Ce fel de agenti aveti ?

Buna ziua...

Am fost sunat azi de pe acest numar  ,0372416406, de catre un individ ce s-a recomandat a fi de la Vodafone, dar care era beat maxim ...De-abia reusea sa lege cuvintele..bineinteles ca i-am dat flit rugandu-l sa revina cand poate sa-si citeasca numele din buletin.. Daca e de-al dvs, e nasol, este extrem de jenant..dati-i un concediu, sau gasiti-i ceva de treaba, sa nu mai deranjeze oamenii cand e baut...

Highlighted
Vizitator
Postări: 9
Înregistrat: ‎09-04-2016
0

Re: Ce fel de agenti aveti ?

Incompetenta maxima, pai cum este posibil sa astept 10 zile pentru oferta retentie si apoi sa fiu sunat si sa nu mi se ofere nimic. De ce ma mai suni???

Moderator
Postări: 640
Înregistrat: ‎26-04-2017
0

Re: Ce fel de agenti aveti ?

Buna, amandurora!

 

Costin, dorim sa verificam si noi aceasta situatie. Prin urmare, te rugam sa ne detaliezi acest feedback aici: https://www.vodafone.ro/personal/asistenta/contact/index.htm. Avem nevoie sa stim pe ce numar de telefon ai fost sunat si pentru ca nu recomandam sa ne oferi aceste informatii aici, te rugam sa ne trimiti acel e-mail. 

 

Numerele de telefon si datele personale inregistrate pe codul de abonat sunt informatii protejate de politica de confidentialitate si nu pot fi facute publice.

 

Robert, multumim pentru ce ne-ai scris! Inteleg ca nu ai fost de acord cu oferta primita. Iti recomandam sa astepti ofertele de Craciun. S-ar putea sa te avantajeze. 

 

Multumesc,

Madalina