Abonamente

Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Aţi dorit să scrieţi 
Răspuns
Vizitator
Postări: 1
Înregistrat: ‎22-12-2012
0

Ce sa faci daca un operator aproba anularea unui contract, dar acesta nu este anulat

Buna,

 

Mama mea a fost sunata inainte de Craciun cu oferta clasica "ati castigat posibilitatea de a prelungi contractul si plati mai mult in schimbul a unor obtiuni si un telefon gratuit, cu posibilitatea de a va razgandi in 15 zile". Si... a acceptat, a luat telefonul si apoi s-a consultat cu mine. I-am explicat cum nu are ce face cu noua oferta, caci telefonul primit este mai slab decat al ei iar optiunile noi nu sunt folosite, caci ii ajungea ce avea.

 

A fost la un centru Vodafone sa renunte si i s-a spus ca trebuie sa sune la Rel clienti. A sunat la Rel clienti si un operator i-a spus ca a anulat oferta si se va intoarce la vechiul contract, urmand ca un curier sa vina sa preia telefonul.

 

Dupa ceva timp a venit factura, cu total de plata conform ofertei la care a renuntat. A sunat din nou la relatii clienti, a explicat toata povestea iar alt operator i-a spus ca nu poate renunta la contract odata ce l-a semnat, iar celalalt operator "probabil a gresit". Iar acum nu poate nici sa rezilieze complet fara taxe suplimentare, caci tocmai a semnat un contract pe 2 ani.

 

 

Mi se pare nesimtire curata cum se profita de persoane in varsta cu astfel de oferte. As dori sa stiu ce se poate face in situatia aceasta si unde pot gasi in regulament/contract motivul pentru care nu a putut renunta la oferta. De asemenea, cum se poate ca un operator sa spuna ca a anulat un contract, fara sa o faca?

Moderator
Postări: 674
Înregistrat: ‎26-04-2017
0

Re: Ce sa faci daca un operator aproba anularea unui contract, dar acesta nu este anulat

Buna,

Nu putem face mai multe verificari aici pentru ca avem nevoie de un numar de telefon, iar numerele de telefon si datele personale inregistrate pe codul de client sunt informatii protejate de politica de confidentialitate si nu pot fi facute publice.

Prin urmare, iti recomandam sa iei legatura cu noi fie apeland la *222, fie completand formularul de email de aici https://goo.gl/Jct8aj .

Madalina