Abonamente

Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Aţi dorit să scrieţi 
Răspuns
Vizitator
Postări: 8
Înregistrat: ‎20-04-2012
0

Cine se alatura?

[ Editat ]

In urma multelor pacaleli primite de la Vodafone, am decis sa pornesc sa le trec pe foaie si sa le depun la Comisiile care supravegheaza activitatea companiilor de telecomunicatii.

 

Ei m-au pacalit in multe randuri: prima oara la semnarea contractului un angajat vodafone mi-a propus asigurare. mi s-a furat telefonul la cateva luni dupa, am depus actele de la politie si tot ce trebuia si nu mi-au mai dat nimic. mi-au trimis o scrisoare de proasta calitate in care se mentiona ca ei de fapt nu despagubesc cu nimic si ca trebuia sa fiu mai atent sa citesc cei 250 de termeni si conditii scrise mic mic undeva prin contract.

 

Ei nerespectandu-si partea de contract, precum mi-au promis verbal ca-mi vor schimba telefonul la necaz asa si eu am considerat sa nu le mai onorez facturile. Pana la 1 an jumate dupa cand au venit cu marea oferta de sarbatori, sa platesti cu 25% mai putin si gata ei vor taia toate problemele (in scrisoare se intelege ca platesti si taxa de reziliere) dar teapa marca vodafone!!!!: ei au deschis repejor un alt numar nou si m-au fortat sa stau la ei in continuare cu un credit de 800 lei. Acum mai am ~ 630 lei pe factura zice -630 si nu ii pot retrage pentru ca nu vor ei sa ma lase sa-i iau. Prima oara am facut o solicitare acum 1 luna in acest sens si mi-au zis ca in cateva zile voi putea merge sa-i iau de la casierie. Acum mi-au zis ca nu se poate si tre facuta alta solicitare pt ca cea veche a fost doar de transfer de pe nr vechi *085 -> *419. iar acum tre alta solicitare prin care de pe *419 -> out la ghiseu. Mi-au promis ca va dura 24 ore inregistrat telefonic iar acum la 24 ore dupa acelasi departament imi spune in mod repetat ca nu exista urgentare iar departamentul respectiv nici nu ar lucra in weekend.

 

In plus numarul lor 0372022244 daca suni din alte retele poti lua legatura cu un om, daca esti abonat vodafone nu mai poti.

 

Luand in considerare toate cele intamplate de-a lungul a doi ani puturosi, avand in vedere si timpul pierdut precum si ideea de a fi PACALIT, INSELAT, MINTIT eu voi incepe sa depun reclamatii pe unde se poate. Astept sugestii, momentan nu-mi vine in minte decat protectia consumatorului, comisia de supraveghere a asigurarilor (in partea cu teapa cu telefonul furat si neinlocuit) si sper sa dau de ceva comisie de supraveghere a acestor asa numite COMPANII DE TELEFONIE. Daca nu exista e clar ca trebuie sa se infiinteze si in Romania asa ceva, pentru ca astia practic ne jecmanesc direct.

 

Multumesc anticipat iar toate cele bune sa le petreceti cat mai departe de Voda!

 

PS: Ce as putea face ca protest dar sa ramana legal? Imprastiere de pliante anti-V sau orice sa pot ajuta cat mai multe persoane sa stea departe de capcanele balaurului trustic VODA

Membru VIP
Postări: 6.910
Înregistrat: ‎31-01-2012
0

Re: Cine se alatura?

  In topicul acesta parca mai era inca o postare(mesaj 2).


Vodafone
Membru de bază
Postări: 237
Înregistrat: ‎16-01-2012
0

Re: Cine se alatura?

Buna zdroibat.

Asa cum ti-am spus si in postul anterior, verificam si revenim cu un raspuns.

Multumesc, Mirela