Abonamente

Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Aţi dorit să scrieţi 
Răspuns
Sfătuitor
Postări: 57
Înregistrat: ‎24-01-2012
0

Cod PUK2

 Buna ziua. Doresc sa aflu si eu codul PUK2 al telefonului meu. Solicit aceasta aici, deoarece Chat-ul este nefunctional, email am trimis si nu am primit nici un raspuns, iar "robotul-roboata" nu cunoaste notiunea de PUK2. Multumesc.

Highlighted
Sfătuitor
Postări: 57
Înregistrat: ‎24-01-2012
0

Re: Cod PUK2

Am primit informatia telefonic. Multumesc.
Începător
Postări: 17
Înregistrat: ‎22-08-2018
0

Cod PUK 2 nefurnizat deloc de vreun moderator sau angajat al Vodafone !

Buna ziua, domnule Necos !

Numai daca NU a "glumit" NIMENI - nici dvs. si nici angajatul sau moderatorul lui Vodafone - despre care dvs. ati afirmat demult ca v-a ajutat sa aflati codul PUK 2 pt. cartela Vodafone PrePay, atunci eu va rog foarte mult sa-mi raspundeti fie tot aici (in postarea dvs.), fie in una dintre cele doua postari ale mele de pina acum, DOAR daca si DUPA ce mi le veti citi si NUMAI daca veti dori sa-mi raspundeti SINCER:

1)
"PIN 2 blocat! introdu PUK 2!, problema scrisa deja lui Vodafone si unui moderator din forumul lui !":  
https://forum.vodafone.ro/t5/Cartelă-preplatită/PIN-2-blocat-introdu-PUK-2-problema-scrisa-deja-lui-...

2)
"Unde gasim deja scris codul PUK 2 pt. cartelele Vodafone PrePay ?":
https://forum.vodafone.ro/t5/Cartelă-preplatită/Unde-gasim-deja-scris-codul-PUK-2-pt-cartelele-Vodaf...

Va multumesc iarasi la fel de mult NUMAI pt. orice eventual raspuns SINCER, pe care inca mai sper sa-l primesc de la cineva CINSTIT din acest forum !

Moderator
Postări: 690
Înregistrat: ‎26-04-2017
0

Re: Cod PUK 2 nefurnizat deloc de vreun moderator sau angajat al Vodafone !

Buna,

Intr-adevar, in trecut ofeream aceste informatii, insa acum, precum ti-au comunicat si colegii nostri prin e-mail, aceste informatii nu mai sunt oferite.

Pentru a putea utiliza in continuare acel SIM, te rugam sa vii intr-unul dintre magazinele noastre si sa faci o schimbare de SIM.

Multumim pentru intelegere,
Madalina
Începător
Postări: 17
Înregistrat: ‎22-08-2018
0

Unde gasim deja scris codul PUK 2 pt. cartelele Vodafone, postarea mea STEARSA de Vodafone din forum

Buna seara, Madalina_C !

Desi trebuie sa va multumesc extrem de mult pt. raspunsul pe care mi l-ati dat tot azi, mai ales fiindca dvs. sunteti deocamdata SINGURA care mi-a raspuns exact acest lucru dintre toti moderatorii si angajatii lui Vodafone - restul NEraspunzindu-mi NIMIC in afara de cel din screen-shot-ul meu de data trecuta ("Acesta este vizibil doar pe ambalajul cartelei dumneavoastra.") - , va semnalez (doar daca nu stiati deja) ca vreun moderator sau vreun angajat din Vodafone - exact asa cum va puteti convinge si dvs. din screen-shot-ul meu de acum - mi-a STERS NEJUSTIFICAT si FARA NICIUN feedback, postarea mea "Unde gasim deja scris codul PUK 2 pt. cartelele Vodafone PrePay ?" (https://forum.vodafone.ro/t5/Cartelă-preplatită/Unde-gasim-deja-scris-codul-PUK-2-pt-cartelele-Vodaf...) si va mai rog la fel de mult sa-mi raspundeti inclusiv la acea intrebarea mea care a deranjat atit de mult pe cineva din Vodafone:

 

1)

Unde gasim deja scris codul PUK 2 pt. cartelele Vodafone PrePay ?

2)

Unde deja s-a precizat IN SCRIS si de cind anume ca Vodafone NU mai ofera codul PUK 2, NICI macar clientilor sai care-si fac (in site-ul lui) cont de utilizator DOVEDIT de NR. fiecaruia de TEL. MOB. in Vodafone si prin CODUL de CONFIRMARE primit prin SMS-ul de la Vodafone ?!?!

 

Va multumesc iarasi la fel de mult pt. amabilitatea, promptitudinea, intelegerea si raspunsurile dvs. SINCERE !

 

 


@Madalina_C@  a scris:
Buna,

Intr-adevar, in trecut ofeream aceste informatii, insa acum, precum ti-au comunicat si colegii nostri prin e-mail, aceste informatii nu mai sunt oferite.

Pentru a putea utiliza in continuare acel SIM, te rugam sa vii intr-unul dintre magazinele noastre si sa faci o schimbare de SIM.

Multumim pentru intelegere,
Madalina
Moderator
Postări: 2.729
Înregistrat: ‎12-01-2012
0

Re: Unde gasim deja scris codul PUK 2 pt. cartelele Vodafone, postarea mea STEARSA de Vodafone din f

Buna!

 

Codul PIN2, furnizat impreuna cu unele cartele SIM este necesar pentru accesarea anumitor functii, cum ar fi Apelare numere fixe sau Tarife apel.

Pentru ca apelarea numerelor fixe este activa implicit si nu este restrictionata, iar serviciul Tarife apel nu este integrat cu sistemele interne (de altfel, la niciun operator din Romania), nu ar trebui sa ai nevoie de PIN2. 

Daca ai un motiv foarte intemeiat pentru care ai nevoie de PIN2/PUK2, te rugam sa ne lasi un email pe adresa socialmedia_ro@vodafone.com cu subiectul "in atentia lui Tudor", cu detaliile de aici si numarul tau, urmand a te ajuta mai apoi.

Tudor

Vodafone