Abonamente

Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Aţi dorit să scrieţi 
Răspuns
Vizitator
Postări: 3
Înregistrat: ‎06-12-2012
0

Cost suplimentar

[ Editat ]

Buna!!!

Cum sa incep.

Eu sunt pe abonament de 2 ani de zile la vodafone, nu ma plang totu' e ok. Recent mi-am luat un iphone 4s(o sa spun si de ce am zis asta) , eu la abonament am internet 155mb, nu stiu daca e mult sau putin fata cum aveam inainte 500mb , in care nici nu-i apucam sa-i folosesc pe toti. Eh cum mi-am luat iphone si, iphone-ul cere internet si numai internet multi mega-biti, acesti 155 se termian foarte repede, cred ca din prima zi i-am folosit pe toti (fara sa vreau). Tin minte ca atunci cand mi-am prelungit contractu cu 6 luni( in ianuarie expira) mi s-a spus ca atunci cand  ai folosit toti acei 155mb  nu mai ai acces la internet, in cazu' meu nu a mers, cum n-am stiut eu tot am stat pe net si acuma ma trezesc ca am cost 43 de euro + abonamentu 8 deci undeva pe la 51 de euro. Acuma nu vreau sa trag pe nimeni la raspundere, dar nu se poate face ceva ca atunci cand mi se termina acei mega-biti sa nu mai am internet? adica s-au terminat sa nu mai imi fac cost. Oricum, ce s-a promis nu s-a si facut.

Membru VIP
Postări: 6.910
Înregistrat: ‎31-01-2012

Re: Cost suplimentar

[ Editat ]

Salut!

  Subiectul acesta s-a discutat si aici,unde raspunsul oferit de Valentina,cand activa ca si moderator,este valabil si acum.

 

"Intr-adevar nu exista posibilitatea de a stopa consumul de trafic sau de a limita viteza dupa consumarea acestuia la optiunile de internet pe mobil.

Traficul suplimentar este tarifat cu 0.2 Euro/MB. Pe langa sugestiile oferite de Ionut, te sfatuiesc sa verifici traficul consumat prin apel la *123# si prin urmarirea contului MyVodafone. "

 

  

 

 Ionut


Vodafone
Vizitator
Postări: 3
Înregistrat: ‎06-12-2012
0

Re: Cost suplimentar

Am inteles, atunci exista vreo aplicatie care poate sa-mi limiteze traficu'?

Membru VIP
Postări: 6.910
Înregistrat: ‎31-01-2012

Re: Cost suplimentar

 

  Salut!

 

  DataMan ar fi o aplicatie in acest sens.

 

 

  Ionut


Vodafone
Membru de onoare
Postări: 1.205
Înregistrat: ‎17-01-2012

Re: Cost suplimentar

Buna Sharp

 

Colegul meu Tudor foloseste un iPhone 4.  A testat aplicatiile compatibile cu acest model de telefon si ne recomanda urmatoarele : 

 

Noi avem dezvoltata aplicatia de myvodafone, unde ai detaliile importante din cont.

 

Traficul de internet care il ai acum activ pe cont inteleg ca este insuficient, lucru care poate genera costuri suplimentare. Trimite-mi un mesaj privat cu numarul tau de telefon si voi verifica ce variante exista pentru adaugarea unei optiuni de internet sau poti verifica aici. Ca si costuri este mai ieftin sa ai o extraoptiune decat sa navighezi pe cost suplimentar.


Multumesc, 
Cristina

 

 

 

info_320x37.jpgtc_320x37.jpg

Vizitator
Postări: 2
Înregistrat: ‎08-10-2018
0

Re: Cost suplimentar

 
Highlighted
Moderator
Postări: 70
Înregistrat: ‎03-09-2018
0

Re: Cost suplimentar

Buna!

 

In caz ca intampini o problema cu abonamentul te rugam sa completezi formularul de aici

https://goo.gl/cZe1gP unde sa mentionezi solicitarea ta, numarul de contact si intervalul orar favorabil pentru a fi contactat de departamentul ce se ocupa de aceste cereri.

 

Florin