Abonamente

Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Aţi dorit să scrieţi 
Răspuns
Vizitator
Postări: 1
Înregistrat: ‎12-06-2015
0

Costuri suplimentare - Un premiu binemeritat pentru folosirea aplicatiei dumneavoastra

Desigur, nu te inveti minte din prima, trebuie sa gresesti si a doua oara.

 

Luna trecuta, am activat sau am incercat sa activez bonusul de internet nelimitat de 1 zi (cel de 24 de ore). Bun, ma logasem cu reteaua pe MyVodafone am apasat butonul activeaza, butonul nu mai era activ. (cred ca problema apare cand te loghezi cu reteaua). Apoi ziua urmatoare am observat aproximativ 8 euro costuri pentru internet (data facturarii 8 aprilie, oricum am platit-o integral).

 

Cum aplicatia e faulty si cand esti logat cu reteaua te delogheaza, nici macar nu am dovada ca am facut ceva, sun la voi, vorbesc cu un nene, Bogdan Argyelan, cica sa trimit print screen, am aflat si eu ca el nu se refera la cum vad eu premiile in aplicatie, ci la ”cererile mele”... cica print screen sa se vada numarul si numele (dar ce la premii se vede asa ceva?! clar fotografiile sunt degeaba). Cu ceva timp mai inainte activasem si 1GB si aia se pare ca aparea la "cererile mele”, nu inteleg cum a luat-o pe aia.

 

Iar luna asta am facut alta boacana, m-ati indus in eroare cu acea 1 zi considerata 24 ore si eu asa am fost luminat de voi si am considerat acele 3 zile nelimitatate de net 72 de ore. Bun, pentru asta inca 41 euro, apoi ca sa mai am apoi net de un uber, bla bla car, de ceva... am mai activat o optiune de 2GB de net (5 euro).

 

Nu stiu ce as putea sa va solicit, daca nu as fi eu si eu as rade, eu pot spera la ce este mai bine, dar --- altfel luna viitoare probabil ca nu mi-as permite sa platesc decat jumatate din costul suplimentar si cealalta jumatate poate poate in urmatoarea!

 

 

 

Highlighted
Începător
Postări: 14
Înregistrat: ‎07-04-2018
0

Re: Costuri suplimentare - Un premiu binemeritat pentru folosirea aplicatiei dumneavoastra

Incearca sa suni de pe un numar de vodafone la *777 departamentul tehnic, explicale foarte clar situatia, daca au exista probleme cu activarea unui bonus din campania cu acea ruleta si nu este vina ta, sau daca sa activat gresit/eronat vei fi ajutat! Se pot face verificari mai amanuntite incat sa fi elucidat!