Abonamente

Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Aţi dorit să scrieţi 
Răspuns
Vizitator
Postări: 1
Înregistrat: ‎16-11-2013
0

Documente necesare incheiere abonament online

Salut,

 

As dori sa stiu care sunt documentele necesare pentru a incheia un abonament online si care este procedura?

 

 

Multumesc!

Membru VIP
Postări: 6.910
Înregistrat: ‎31-01-2012

Re: Documente necesare incheiere abonament online

[ Editat ]

   Salutare!

 

 1. Te orientezi pe site,pentru ce serviciu si sau/telefon optezi.

  2. Il introduci in cosul de cumparaturi

  Introduci datele solicitate.Ai posibilitatea sa platesti cu cardul sau ramburs,daca achizitionezi un telefon

  3.  Dupa finalizarea comenzii,vei primi un email prin care vei fi notificata,ca urmeaza sa te contacteze un operator Vodafone ,pentru a confirma comanda.Fiind contract nou ,este posibil sa se solicite o plata in avans/garantie.

4. Vei primi coletul prin courier.La  sosirea lui trebuind sa ai o copie dupa actul de identitate.Pe langa acesta 

vei lasă la curier o copie după contract de casa un extras de cont sau cupon de pensie
Eventual copie cred după permis

 

  Poti arunca o privire ,pentru informare ,pe  termenii şi condiţiile magazinului online .


Vodafone
Vizitator
Postări: 5
Înregistrat: ‎14-09-2013
0

Re: Documente necesare incheiere abonament online

Garantia se cere obligatoriu, fara dar si poate, iar suma ceruta este in functie de tipul de abonament si valoarea telefonului. Cu cat este telefonul mai scump si abonamentul mai mare si garantia este pe masura. Trebuie specificat si faptul ca aceasta suma platita in avans numita "garantie" este transferata intr-un cont in care ramane blocata 6 luni, timp in care facturile vor fi platite tot din buzunarul tau. Dupa cele 6 luni, garantia este transferata in contul tau de client, iar din luna a 7-a facturile se vor plati partial sau integral din acea suma.
Membru VIP
Postări: 6.910
Înregistrat: ‎31-01-2012
0

Re: Documente necesare incheiere abonament online

[ Editat ]

Plata in avans este o suma solicitata si care intra in contul de abonat la cateva zile de la primirea coletului.De exemplu,pentru achizitia unui Smart 3 mi-a fost solicitata suma de  ~90 RON ca plata in avans.  La 2-3 zile de la primirea coletului,suma figura in contul de abonat.

 

 Garantia este o suma solicitata  care se aloca pentru plata facturilor viitoare ,abia dupa 6 luni.

 

  Asa ca,in momentul confirmarii comenzii ,operatorul ii va comunica daca este plata in avans sau garantie.  Este o diferenta intre ele.


Vodafone
Vizitator
Postări: 5
Înregistrat: ‎14-09-2013
0

Re: Documente necesare incheiere abonament online

Tocmai, ca eu de garantie vorbeam. Nu am spus nimic de plata in avans a x luni de abonament! Aceasta procedura am intalnit-o doar la ceilalti doi operatori care nici nu au si nici nu cer asa-zisa garantie. Pentru abonamentele mai ieftine nu trebuie sa platesti nimic in avans, iar pentru abonamentele mai scumpe ti se cer maxim 2 luni in avans la un operator si maxim 4 luni in avans la celalalt operator, bineinteles fiind inclus si telefonul/laptopul/tableta subventionat/a (eventual plus o diferenta la telefon/laptop/tableta). Din pacate, la Vodafone sunt tot felul de taxe si garantii exagerate, pe care, daca le calculezi, nu ai cum sa nu-ti dai seama ca iesi mult mai ieftin sa-ti cumperi o cartela preplatita si telefonul dorit dintr-un magazin specializat.
Membru VIP
Postări: 6.910
Înregistrat: ‎31-01-2012
0

Re: Documente necesare incheiere abonament online

  Nu stiu cum este la altii,dar la mine ies mai ieftin,daca imi iau abonament cu telefon,decat cartela prepaid si telefon la liber.

  Am luat un Smart 3 cu Smart 10. Cu combinatii de voucher si reduceri promo la telefoane,am luat Smart 3-ul la 9 euro.Din cei 10 euro/luna platiti la abonament  4.7 euro e rata telefonului,iar 5,3 euro TVA inclus este serviciul in sine.

 

  Sunt de acord ca plata in avans /garantia este exagerata in unele situatii,iar asta e descurajant.Insa,fiecare operator cu regulile lui.


Vodafone