Abonamente

Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Aţi dorit să scrieţi 
Răspuns
Vizitator
Postări: 2
Înregistrat: ‎08-12-2012
0

Factura prea mare

Buna,

 

Am o factura prea mare.Costul suplimentar a fost facut cu accesarea internetului mobil dar eu folosesc foarte rar internetul mobil pt ca folosesc wireless.Am sunat la relatii clienti dar zic ca eu am accesat.E ciudat cum nici intro luna de pana acum nu am depasit traficul ce il am in abonament si acum cica in 13 min am terminat traficul..foarte ciudat..sunt in postura in care nu stiu daca sa platesc factura sau sa fac o reclamatie la protectia consumatorului..alta problema..de fiecare data cand incepe luna eu am cost suplimentar dar eu am minute in toate retelele..foarte ciudat...

Membru cu acte în regulă
Postări: 470
Înregistrat: ‎18-06-2012
0

Re: Factura prea mare

Buna darksky13 si bine ai venit pe forum!


Lasa-mi, te rog, numarul intr-un mesaj privat pentru a putea face verificarile necesare asupra situatiei prezentate de tine.


Multumesc,
Alina

Vizitator
Postări: 2
Înregistrat: ‎08-12-2012
0

Re: Factura prea mare

Ce multe verificari se fac pt numarul meu de telefon pt ca nici pana acum nu am primit un raspuns de la postarea mea de acum 2 zile

Membru de onoare
Postări: 1.486
Înregistrat: ‎02-02-2012
0

Re: Factura prea mare

Salut,

 

Colega mea, Alina, nu este la birou. De asemenea, anumite situatii necesita timp si poate si alte departamente implicate, pentru a-ti putea oferi suportul necesar. 

Imediat cum Alina revine la birou, iti va oferi raspunsul pentru situatia ta. 

 

Claudiu

Membru veteran
Postări: 528
Înregistrat: ‎12-01-2012
0

Re: Factura prea mare

Salutare,

 

Am verificat traficul efectuat de pe telefonul tau pentru luna anterioara de facturare, iar el a fost inregistrat corespunzator. Este posibil, in cazul in care utilizezi un smartphone, sa fie vorba despre o accesare a internetului datorita unor actualizari ale aplicatiilor instalate pe telefon sau in functie de politica de functionare a modului wireless de pe telefonul tau. Iti recomand sa instalezi o aplicatie de monitorizare a traficului de date efectuat de pe telefonul tau si oprirea pachetului de date atunci cand nu ai nevoie de internet.

 

Multumesc,

Paul

Membru VIP
Postări: 6.910
Înregistrat: ‎31-01-2012

Re: Factura prea mare

[ Editat ]

Salutare!

 

  amycreatza a scris:

"pentru mai multa siguranta poti sa iei de pe market o aplicatie de monitorizare trafic,exista o gramada de astfel de aplicatii...fara numar :smileyvery-happy: ,de exemplu : traffic monitor,network monitor,3g watchdog,onavo,etc...utilimele doua iti permit si sa setezi o limita de trafic la care daca se ajunge care sa se dezactiveze automat internetul."

 

   Eu folosesc 3g watchdog.In felul acesta nu fac trafic suplimentar,caci am setat o limita de trafic.Cand traficul consumat a ajuns la limita setata conexiunea la net este oprita. Iata un tutorial: Contorizeaza-ti traficul cu 3G Watchdog pentru Android

 

    Ionut


Vodafone
Membru de bază
Postări: 188
Înregistrat: ‎24-01-2012

Re: Factura prea mare

darksky13, informativ ar fi foarte util sa stim ce trafic inclus ai in abonament. Cu un simplu calcul matematic se poate calcula cat de valid e traficul(daca iese vreo viteza de 25 mbps e clar ca nu-i real), stiind timpul(13 minute cum ai precizat).

Telefoanele cu Android versiunea 4+ au incorporate in sistemul de operare contor de date.

Ar fi foarte interesant sa faceti transparenta operatiunea de verificare a unui trafic de date. N-as vrea sa ma antepronunt, dar am cateva presimtiri ca de fapt e ceva destul de rudimentar, bazat pe faptul ca "computerul nu greseste", ceea ce e fals.

Perversitatea sistemul de contorizare al Vodafone Romania este ca, asa cum e construit el in prezent, e axat pe castig fortat nu pe corectitudine. Functioneaza sistemul, Vodafone castiga din plata serviciilor. Nu functioneaza sistemul, Vodafone castiga si mai mult din erori. Clientii care se revolta sunt putini, si oricum Vodafone are si painea si cutitul, clientul avand doar farfuria. E aproape imposibil de demonstrat eroarea sistemului fara colaborarea Vodafone, si de multe ori nu e in interesul lor sa colaboreze.

 

 

Accidentele au loc atunci cand doi oameni incearca sa fie destepti simultan.
Membru de bază
Postări: 187
Înregistrat: ‎24-01-2012

Re: Factura prea mare

Am mai citit si pe alte forumuri probleme de genul asta cu consumarea unor cantitati mare de date(de peste 1GB) intr-un interval foarte scurt.Cum este posibil?Pt ca viteza de download nu permite......

Eu unul am pe telefon atat 3G Watchdog cat si aplicatia nativa de contorizare pt telefon....tocmai sa nu ajung in situatii de acest gen.

@initiator

Ramane de vazut ce raspuns vei primii de la Vodafone....si poate iti explica ei si pe s-a dus traficul de date.

Vizitator
Postări: 7
Înregistrat: ‎15-03-2013
0

Re: Factura prea mare

[ Editat ]
Am patit si eu la fel. Am cumparat un smartphone de la Vodafone si in prima zi aveam costuri suplimentare de aprox 20 de euro. Telefonul era defect si desi aveam wireless in casa se deconecta si se conecta la reteaua vodafone. Peste noapte am lasat telefonul conectat la wireless si a facut tot traficul respectiv. Dupa discutii si dovezi ca telefonul e in service cu defectiuni am reusit sa scap de costurile suplimentare. Cred ca a fost prima si ultima oara cand vodafone a luat o decizie favorabila mie, desi eram total indreptatit. Din cum mi-a fost expusa problema parea ca imi fac mare favoare, doar pentru mine, desi terminalul era achizitionat de la ei. Costul suplimentar care il aveam era datorita multiplelor sesiuni vodafone live.
Vizitator
Postări: 5
Înregistrat: ‎28-05-2013
0

Re: Factura prea mare

Buna ziua,

 

In data de 29.04.2013 mi-am reinnoit abonamentul Vodafone cu RED 29 si am optat pt intrarea in vigoare a acestuia de la urmatoarea data de facturare, respectiv 23.05.2013, insa in acest moment vad ca s-a emis factura aferenta 23-04-22.05.2013 pe abonament RED 29, desi in luna aprilie nu am beneficiat de acest tip de abonament. 

Va rog reverificati factura si lamuriti-ma privind acest aspect.

 

Multumesc