Abonamente

Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Aţi dorit să scrieţi 
Răspuns
Vizitator
Postări: 2
Înregistrat: ‎21-10-2013
0

Garantie Lumia 720

Salutare, Acum 3 luni mi-am prelungit contractul de la mega 8 la red 45 si am primit un Lumia 720 care dupa fix 3 saptamani are probleme  grave de functionare.Telefonul se supra incalzeste , touchscreenul se blocheaza,intra singur in aplicatii, wifi se deconecteaza. Telefonul a fost deja in service insa cei de acolo l-au ,, refaparat,, cu o simpla resoftare care nu a rezolvat nicio problema, telefonul din ziua in care l-am luat are aceleasi probleme pe care le-a avut in momentul in care l-am lasat in service. Acum din nou am trimis telefonul in service cu acelasi probleme . Pe langa faptul ca va tratati clientii cu mare nesimtire  nici partenerii nu sunt la intaltimea asteptarilor, Marsh refuza sa schimbe telefonul , Regeneris sa il repare si tot ODATA VODAFONE REFUZA sa imi dea o solutie.

Rog un raspuns cat mai rapid la aceasta problema ! 

Membru de onoare
Postări: 1.027
Înregistrat: ‎21-05-2013

Re: Garantie Lumia 720

Buna floreaandreiion,

Imi pare rau pentru situatia intampinata. Te rog sa-mi trimiti numarul pe care ai achizitionat telefonul printr-un mesaj privat.

Multumesc,
Alexandra

Vizitator
Postări: 2
Înregistrat: ‎21-10-2013
0

Re: Garantie Lumia 720

A trecut o zi si nu am primit un raspuns...foarte bine va tratati clientiiEmoticon fericit

Membru de onoare
Postări: 1.749
Înregistrat: ‎12-01-2012

Re: Garantie Lumia 720

Buna floreaandreiion!

 

Situatia semnalata de tine este in curs de verificare la service. Nu am primit inca raspuns cu privire la aceasta. Imediat ce il vom avea, ti-l vom comunica si tie. Te asiguram de sprijinul nostru si iti multumim pentru intelegere.

 

O zi frumoasa!

Sfătuitor
Postări: 83
Înregistrat: ‎04-07-2012
0

Re: Garantie Lumia 720

nu fi si tu rautacios, ei se implica dar nu unde trebuie... abonatii odata "prinsi" sub contract ei cred ca pot face ce vor cu ei... 


urmatoarea solicitare pe care o faci ar trebui sa fie facuta cu un nr de ordine, caz in care nu se repecta timpul estimat de rezolvare te poti adresa celor de la OPC (abia asteapta un operatot mobil) Emoticon fericit