Abonamente

Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Aţi dorit să scrieţi 
Răspuns
Vizitator
Postări: 2
Înregistrat: ‎04-12-2014
0

Garantie abnonament

[ Editat ]

 

     Buna ziua,

 

 

    Daca am abonament de un an si vreau sa mai fac un abonament  (red39 ) pentru a achizitiona un telefon se mai cere garantie sau plata in avans ? 

  Sau la abonamentele  online sa mai cere  acel avans sau garantie ?

Membru VIP
Postări: 6.910
Înregistrat: ‎31-01-2012

Re: Garantie abnonament

Salut!

  Mai mult ca sigur,da.

 Daca ti se va solicita o plata in avans si in ce cuantum vei afla,in termeni exacți,numai de la operatorul care va procesa activarea serviciului,daca achiziția se va face online,ori de la reprezentantul Vodafone,daca achiziția se va face in magazin.

  Fiind un abonament de valoare mare,RED39,iar telefonul nu cred ca are un preț nesemnificativ la liber,mai mult ca sigur ti se va cere o suma,"garanție sau plata in avans,după caz".


Vodafone
Highlighted
Membru de onoare
Postări: 1.486
Înregistrat: ‎02-02-2012

Re: Garantie abnonament

Salutare,

 

Depinde de istoricul pe care il ai la abonamentul actual. De asemenea, depinde si valoarea abonamentului actual. Daca ai un abonament de 7 Euro sa zicem, cel mai probabil ti se va cere avans. 

Chiar daca iti faci abonament online, chiar daca iti faci la magazin, sistemul este acelasi. Din pacate un raspuns exact nu iti pot da eu, pentru ca nu am acces la acest sistem. Trebuie sa ti se introduca anumite date si apoi primesti si raspunsul. 

 

Multumesc,

Claudiu