Abonamente

Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Aţi dorit să scrieţi 
Răspuns
D12
Începător
Postări: 16
Înregistrat: ‎10-11-2012

Modificare tarife

Sunt foarte dezamagit de atitudinea Vodafone, nu e corect sa se schimbe regulile in timpul jocului! Sunt de ani buni in retea dar acum ma gandesc serios sa reziliez unilateral contractul si sa merg la alta companie de telefonie mobila...si cunosc destule situatii similare in cercul de cunoscuti si nu numai! Se pare ca pentru Vodafone nu mai conteaza niciun pic vechimea in retea! Pacat!

Moderator
Postări: 214
Înregistrat: ‎25-06-2018
0

Re: Modificare tarife

Buna!

 

In pofida unui mediu in schimbare foarte rapida in industrie, Vodafone Romania isi mentine angajamentul de a investi in performanta retelei sale si in cele mai noi tehnologii, pentru a furniza servicii de cea mai buna calitate, cu accent pus permanent pe experienta oferita clientilor. Modificarea preturilor vine ca urmare a cresterii majoritatiii costurilor asociate operatiunilor de furnizare a serviciilor de comunicatii.

Multumesc,

Elena 

D12
Începător
Postări: 16
Înregistrat: ‎10-11-2012
0

Re: Modificare tarife

Era vorba clar de faptul ca aceasta modificare s-a facut in timpul derularii contractului agreat si semnat pentru un alt tarif, se putea astepta pana la consumarea acelui contract si apoi lucrurile puteau fi discutate in vederea unui nou contract sau nu! Cred ca era o regula corecta si de bun simt care cu siguranta ar fi fost inteleasa mult mai bine de abonati! Astfel de mesaje cu imbunatatirea continua a serviciilor mie mi se par cu o tenta accentuata de propagandism, nu totdeauna cu acoperire in realitatea pe care o traiesc toti clientii Vodafone, e inca mult loc pentru mai bine! E bine ca dialogam civilizat si argumentat dar ar fi de dorit sa se si treaca mai mult la fapte pozitive, pe care sa le apreciem cu totii! 

In ceea ce ma priveste am primit o noua oferta de la Vodafone, am acceptat-o, voi vedea ce se va intampla in viitorul apropiat dar raman cu un gust amar si cu dezamagirea de care vorbeam, nu atat in ceea ce priveste cifra ci in special procedurii folosite, nu cred ca intr-o democratie occidentala s-ar fi procedat asa!

Moderator
Postări: 674
Înregistrat: ‎26-04-2017
0

Re: Modificare tarife

Multumim pentru feedback-ul adresat!

Madalina
D12
Începător
Postări: 16
Înregistrat: ‎10-11-2012
0

Re: Modificare tarife

Cred ca ar fi normal sa se asculte mai mult parerile clientilor, dincolo de feedback-ul declarativ, sa se tina seama de ele, nu sa se alerge cu prioritate doar dupa profit! Se mizeaza de multe ori pe rutina clientilor(aici ma includ si pe mine) care mai lasa de la ei, se mizeaza pe anumite oferte care de multe ori la prima vedere par atractive dar de multe ori contin lucruri mai putin utile, cu intentia de a face impresia ca se ofera mai mult, cunosc foarte bine aceste lucruri, m-am ciocnit de ele de multe ori! Sunt convins ca foarte multi clienti au principii clare si nu se vor lasa ”impresionati” de aparente iar compania ar trebui sa aiba grija de problemele care apar nu doar atunci cand ele sunt semnalate telefonic unui operator, situatie in care se incearca mai mult sau mai putin sa ”convinga” clientul intr-un anumit sens, sau sa se ”carpeasca” anumite deficiente vizibile cu ochiul liber de catre cei de buna credinta! De multe ori s-a dat cu o mana si s-a luat cu alta, ar mai fi multe de spus, sunt sigur ca cei ce vor citi stiu acest lucru! Ar trebui sa fie mai bine si pentru noi, clientii, la urma urmei cu totii avem libertatea de a alege intr-o directie sau alta!