Abonamente

Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Aţi dorit să scrieţi 
Răspuns
Consultant
Postări: 97
Înregistrat: ‎01-02-2012
0

Numar dual - descriere completa

Salut,

Am cateva intrebari in legatura cu serviciul Numar Dual. 

 

Ma intereseaza ce se intampla cu numerul bussines dupa expirarea contractelor si daca pot sa-mi transfer pe cartela ambele numere. Adica daca pot sa am doua cartele pre-pay cu cele doua numere de pe contul meu dupa expirarea contractelor.

 

Care este tariful serviciului, lunar? 

Ce se intampla, daca la un moment dat ma decid sa-mi separ numerele pe doua sim-uri diferite?

Activarea unui alt numar este posibila si daca numarul business este portat din alta retea? 

 

As vrea tare mult, daca se poate o descriere mai eficienta si completa a serviciului. In Asistenta, descrierea si FAQ-urile sunt destul de simpliste si fara informatii complete. 

 

Multumesc,

AlexMafteiu 

Membru de bază
Postări: 237
Înregistrat: ‎16-01-2012

Re: Numar dual - descriere completa

[ Editat ]

Buna AlexMafteiu.

Prin serviciul Numar Dual poti beneficia de 2 numere de telefon distincte pe acelasi SIM, serviciul este disponibil numai abonatilor Vodafone.

Unul din numere este in permanenta inchis iar celalalt deschis. Cand primesti un apel catre numarul inchis, apelul ajunge prin redirectionare catre numarul deschis. Gratuitatea redirectionarii este valabila doar pe teritoriul tarii noastre. La activarea cartelei, trebuie sa iti stabilesti, din meniul Vodafone, cele doua numere pereche, pentru a beneficia de redirectionare gratuita intre acestea. Ambele numere pot fi folosite pentru apeluri primite, insa pentru apelurile efectuate se poate folosi doar numarul activ in acel moment. In permanenta este afisata pe ecranul aparatului denumirea profilului activ (Personal sau Business)
Comutarea intre cele doua linii se face din meniul Vodafone/ Numar Dual si nu necesita restart-ul telefonului, daca telefonul este compatibi.
In privinta sms-urilor/ mms-urilor primite - acestea pot fi vizualizate numai daca este trimis catre profilul activ. Daca sms-ul/ mms-ul este trimis catre profilul inactiv, acesta va putea fi vizualizat numai daca se faca swich-ul intre cele doua profile si daca valabilitatea acestuia nu a expirat.

Serviciul reprezinta o extraoptiune cu abonament lunar de 1.5 EUR (1.86 cu TVA).

In situatia in care se doreste renuntarea la serviciu se va face o schimbare de sim pe unul din numere, iar celalalt va ramane activat pe SIM-ul dual, pastrand meniul cu cele doua ramuri: personal si business. In acest caz este important sa fie activ profilul cu numarul ramas activ pe sim.

Multumesc, Mirela

Consultant
Postări: 97
Înregistrat: ‎01-02-2012
0

Re: Numar dual - descriere completa

Salut Mirela,

 

Multumesc pentru raspuns. 

Mai vreau sa te mai intreb si alte chestii.

 

Anume, daca renunt la un momendat la serviciu, tranferului unui dintre numere pe o alta cartela sim e gratuit? 

 

Redirectionarea gratuita se aplica si la apeluri internationale? Adica daca sunt sunat din strainatate redirectionarea tot gratuita e? 

 

Vreau sa stiu si care e cel mai mic abonament posibil pe care l-as putea face? Si nu vreau sa-mi achizitionez telefon. Pot sa-mi fac un contract fara perioada contractuala prestabilita? Numarul pe care vreau sa-l folosesc pentru acest serviciu e in prezent in alta retea, asa ca vreau sa-l portez. Iar problema cu perioada contractuala e ca daca o sa folosesc acest serviciu nu planuiesc sa renunt curand la abonamente (pe abonamentul principal mai am un an si jumatate) asa ca nu cred ca se pune problema renuntatii, dar vreau un contract fara perioada contractuala. 

 

Multumesc,

AlexMafteiu

 

 

Membru de bază
Postări: 237
Înregistrat: ‎16-01-2012

Re: Numar dual - descriere completa

[ Editat ]

Da, redirectionarea este gratuita si in cazul apelurilor internationale.

Perioada minima contractuala pe care ti-o putem oferi este de 12 luni.
Cel mai mic abonament disponibil este Mega 6. Mai multe informatii legate de oferta noastra de abonamente gasesti pe site www.vodafone.ro

Multumesc, Mirela

De-al casei
Postări: 94
Înregistrat: ‎21-03-2012

Re: Numar dual - descriere completa

nu dati 1.5 euro 

e o mare porcarie !

eu am HTC Explorer si nici macar nu mai imi functioneaza

cand sun pe nr celalalt imi spune ca e inchis

l am prins la oferta gratuit un an de zile

abia astept sa scap de nr dual si sa imi inchid in august contractul celalalt care oricum dau 6euro degeaba ca nu am acces la minute

bataie de joc

Consultant
Postări: 97
Înregistrat: ‎01-02-2012
0

Re: Numar dual - descriere completa

Asa ca serviciul nu functioneaza! Bun... 

 

Multumesc Connex. Oricum eu unu am patit asta cu Internet Plus - sau cum io zice la serviciul ala de internet care ma lasa sa sun prin VoIP. L-am platit vreo doua luni si nu l-am putut face sa functioneze. Asa ca un feedback de genu imi e suficient. 

 

Multumesc,

AlexMafteiu

Membru de onoare
Postări: 1.486
Înregistrat: ‎02-02-2012

Re: Numar dual - descriere completa

Salut "connex",

 

Cu siguranta exista anumite motive pentru situatiile prezentate de tine, iar situatia in care platesti 6 euro fara sa ai acces la minute este posibila doar daca ti-ai pus singur vreo restrictie in cadrul telefonului.

Oricum, situatiile pot fi rezolvate.

Daca nu doresti sa imi oferi mie sau colegilor mei numarul de telefon in cauza, nu vom putea sa te ajutam. Mentionez acest lucru deoarece in numeroase subiecte ti-am cerut bunavointa de a ne oferi detaliile necesare.

Membru veteran
Postări: 536
Înregistrat: ‎12-01-2012

Re: Numar dual - descriere completa

Buna Connex.

 

Trimite-mi, te rog, un mesaj privat cu numarul tau de telefon si vom verifica situatia prezentata de tine. 

Daca ai activa optiunea de numar dual, definirea corecta a celor doua profiluri "Personal" si "Business"  si un telefon compatibil, atunci cand apelezi unul dintre cele doua numere, automat se face redirectionarea catre numarul care este deschis.

 

Multumesc,

Ramona

Consultant
Postări: 97
Înregistrat: ‎01-02-2012

Re: Numar dual - descriere completa

Do it, do it, Connex!

Sa stiu daca iti rezolva situatia si apoi o sa-ti mearga!

Sfat: Ramona e amabila si rezolvatoare (nu stiu daca asta-i un cuvant, dar nu conteaza) si poa` iti rezolvi problema si apoi o sa vad si eu daca merita efortu sa-mi activez chestia asta.

Alex.
Nou venit
Postări: 1
Înregistrat: ‎15-05-2012
0

Re: Numar dual - descriere completa

Am citit postarile anterioare si m-ammai lamurit un pic; totusi, as mai avea nevoie de cateva lamuriri itrucat as vrea sa activez si eu serviciul in curand. Voi folosi serviciul pe un iPhone 4 si am cateva intrebari: 1. Se va afisa tipul profilului selectat in primul rand din ecran? (unde se afiseaza operatorul) astfel incat sa fie vizibil si cand ai alte aplicatii deschise? Daca nu.. cum se va afisa mai exact? 2. Se poate genera un sms pe numarul activ cand se primeste un sms pe numarul inactiv? 3. Este nevoie de restart la telefon sau doar apelarea unei aplicatii/setari dedicate? (acest telefon nu e in lista din pagina NumarDual pe website) 4. Pot opri unul din numere si sa il las pe celalalt activ(casi cum unul din telefoane ar fi inchis) ? 5. Am abonamnt de date doar pentru unul din numere, ce se va intampla cand voi comuta pe numarul ce nu are abonament de date? Nu va mai fi acces la internet sau se poate face un split? Multumesc