Abonamente

Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Aţi dorit să scrieţi 
Răspuns
Membru de onoare
Postări: 1.486
Înregistrat: ‎02-02-2012
0

Re: Oferta pentru vechii abonati

Salut,

 

Contul poate fi sters la cererea utilizatorului (in cazul acesta, la cererea ta), insa activitatea si istoricul acestuia in cadrul comunitatii va ramane postata.

mda
Sfătuitor
Postări: 48
Înregistrat: ‎25-01-2012

Re: Oferta pentru vechii abonati

Atunci stergeti contul si apreciativa intre voi in continuare

Membru de bază
Postări: 371
Înregistrat: ‎27-02-2012

Re: Oferta pentru vechii abonati

Si 'mda' ne paraseste... sper sa nu raman eu ultimul mohican.

Nu pot sa nu spun ca-i inteleg f bine nemultumirile.

mda
Sfătuitor
Postări: 48
Înregistrat: ‎25-01-2012

Re: Oferta pentru vechii abonati

[ Editat ]

Claudiu, eu iti multumesc pentru mesajul privat si nu il ignor asa cum nu am ignorat nici sugestia ta de a modifica ultimele posturi scrise de mine (pe care le-am sters deja intr-un acces de furie - nimeni nu ar trebui sa fie fortat sa-si schimbe/nuanteze opiniile.. Nu am folosit cuvinte vulgare si nu am adresat injurii. Nu vad totusi de ce nu as ironza unele sugestii, opinii pareri care vin din partea unora care isi dau cu parerea despre opiniile /parerile /experientele mele si care sunt total pe dinafara cu subiectul. spre exemplu, la ultimul "bagacios' am observat , se poate verifica, faptul ca are peste 150 de "aprecieri'' primite (fac pariu ca multe sunt reciproce) de la  moderatori pe niste subiecte de iti vine sa urli .Asta itelegeti prin "discutii placute" ? eu te preciez tu ma apreciezi? cine e in topul cel mai tare din parcare?

Mi-am asumat raspunderea fata de speta prezentata de tine - am postat-o si ieri -  (si am raspuns la aceasta ieri pe mail) dar dupa parerea mea ar fi trebuit sa-mi atrageti atentia asupra acesteia cu ocazia noii mele solicitari nu dupa 15-20 de zile.

 Nu sunt un om agresiv nici macar verbal. Daca nici ironia sau autoironia nu sunt permise atunci ce ne mai ramane? sa raspundem cu "am inteles" "sa traiti" aveti dreptate' ma scuzati? Regulamentele despre care vorbiti nu sunt perfecte. Sunt perfectibile, sunt modificabile.

Nu sunt genul de om care sa ma tocmesc. insa ma aprind la o "asazisa oferta" - ce iei pe mere dai pe pere.

Mi-ar placea sa-mi spuneti franc: nu avem o oferta pentru dumneavoastra.

Si eu va doresc o zi buna.

P.S. Ieri am reactionat la "cald" daca nu a-ti demarat procedura de inchidere a contului, as vrea sa revin asupra acestei decizii si sa-mi exprim opiniile ( chiar si pe cele ironice ) pe forum.

 

Highlighted
Membru cu acte în regulă
Postări: 259
Înregistrat: ‎13-02-2012

Re: Oferta pentru vechii abonati

Si eu sunt de acord cu mda : Daca nu puteti oferi ceea ce se doreste, spuneti franc, de la inceput, nu asteptati sa se supere clientul.

Ps: Eu inca mai astept ca Vodafone sa ia legatura cu reprezentanta ce mi-a facut in numele Vodafone o oferta pe 13 aprilie si sa ma lamureasca de ce atunci oferta era posibila dar intre timp a devenit imposibila. Sper sa nu descopere ca au concediat-o intre timp Emoticon frustrat

mda
Sfătuitor
Postări: 48
Înregistrat: ‎25-01-2012
0

Re: Oferta pentru vechii abonati

@ sirtius ti-am trimis un mesaj privat

Membru de bază
Postări: 371
Înregistrat: ‎27-02-2012

Re: Oferta pentru vechii abonati

[ Editat ]

Nemultumirile abonatilor cu vechime sunt profunde si in general, iremediabile, legate de politica de 'fidelizare' si respectul adresat acestora. Perioada petrecuta pe forumul Vodafone m-a facut sa inteleg ca sunt probleme f mari si nu putine. Intr-adevar, receptivitatea moderatorilor exista insa si ei lucreaza intr-o politica a firmei la care sunt angajati. Din pacate aceasta politica, chiar si aici pe forum are in centru incercarea de cvasi-multumire, nu de rezolvare a problemelor majore, cum ar fi politicile de fidelizare. Si eu l-am rugat pe Claudiu sa-mi spuna ce s-a intamplat cu feedback-ul pe care l-am oferit? L-a citit cineva? S-a sesizat cineva de un biet client cu 12 ani vechime f nemultumit? N-am primit niciun raspuns. Nici nu mai e cazul sa-mi raspunda. Nu mai vreau !

Esential este ca aici e un forum Vodafone de rezolvare a unor probleme punctuale si atat. In masura timpului moderatorilor. Nu va putea deveni o comunitate (cum ar trebui sa fie un forum) si nici nu va organiza un seminar/comunicare cu clientii sa vada direct problemele cu care se confrunta si de ce nu, in mod direct, opiniile acestora.

Totusi, eu banuiesc ca si moderatorii reactioneaza diferit, la cazuri diferite.

Sfătuitor
Postări: 106
Înregistrat: ‎27-01-2012

Re: Oferta pentru vechii abonati

          Oferta de risul lumii, ca sa ramin in retea,imi scade ab. de la7 euro la 6 si imi ofera80 min.nat. 800 in retea,contract pe doi ani,fara drept de a cumpara tel.Mai fratilor  treziti-va imi faceti o oferta mai slaba ca la cartela,cu 5euro am 75min. nat.,3000in retea si 15mb trafic.daca doream sa fac contract pe 1 an se putea dar numai la mega8,si asta la client din 2004...

Membru de onoare
Postări: 1.749
Înregistrat: ‎12-01-2012

Re: Oferta pentru vechii abonati

Buna horia100,

 

Am luat legatura cu colega care te-a ofertat si cu care ai stabilit ca vei discuta din nou astazi si i-am transmis ceea ce ai scris pe forum pentru a cauta o solutie potrivita cerintelor si nevoilor tale.

 

Multumesc,

Irina.

Sfătuitor
Postări: 106
Înregistrat: ‎27-01-2012

Re: Oferta pentru vechii abonati

        buna irina,

              Deja m-ati pierdut de abonat,ce oferta poate sa imi faca  colega?????????Eventual egala cu cea de la cartela plus dreptul pt. un telefon la tarif preferential,ar trebui sa oferiti o reducere destul de substantiala si la telefon......sau un abonament preferential pornind de la 3,5 -4 euro pt. aceleasi conditii ca la extraoptiunea de 5 euro.....cer prea mult ????????Poate dar trebuie sa iei in considerare ca la cca. 6 luni apar extraoptiuni la cartela iar eu ca abonat  cu ce am semnat cu aia ramin 2 ani....

           cu stima,

                       horia100