Abonamente

Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Aţi dorit să scrieţi 
Răspuns
Vizitator
Postări: 3
Înregistrat: ‎02-02-2012
0
Soluţie acceptată

Oferta prelungire abonament

In aproximativ 2 luni o sa expire perioada contractuala la un abonament ce are aproximativ 6 ani ,tinand cont de ofertele la telefoanele aflate la lichidare de stoc ma gandeam sa prelungesc abonamentul curent de 6 euro la unul ceva mai maricel. Am descoperit noile abonamente mega care fara optiunea de internet nu ofera o reducere consistenta la niciunul din telefoanele aflate la oferta. Intrebarea mea este urmatoarea :La un abonament mega 8 , cu optiunea de 250 mb internet care ar ajunge la 12 euro lunar timp de 2 ani , se poate acorda o reducere sau un discount la acesta tinand cont de vechimea in retea , sa se situeze macar in jurul valorii de 10 euro/luna ?

Multumesc

Membru de onoare
Postări: 1.749
Înregistrat: ‎12-01-2012
0

Re: Oferta prelungire abonament

[ Editat ]

Buna Alin-Isc.

 

Bine ai venit pe forumul Vodafone!

 

Lasa-mi, te rog, numarul tau intr-un mesaj privat pentru a verifica detaliile contului tau si a-ti gasi o oferta potrivita.

 

Multumesc,

Irina

Vizitator
Postări: 2
Înregistrat: ‎16-03-2012
0

Re: Oferta prelungire abonament

buna ziua,

 

Mentionez ca abonamentul a expirat si doresc o prelungire de contrac ( poate fi chiar si Mega 8) ,cu rugamintea de a achizitiona un telefonSamsung Star S5260 sau Nokia C3 Grey sa poate fi in jurul 10 euro .

 

Cu stima,

Aura

Membru de onoare
Postări: 1.749
Înregistrat: ‎12-01-2012
0

Re: Oferta prelungire abonament

Buna aura,

 

Ti-am raspuns la mesaj aici.

 

Multumesc,

Irina.

Vizitator
Postări: 6
Înregistrat: ‎10-11-2012
0

Re: Oferta prelungire abonament

Pe mine cine ma poate ajuta dupa 9 ani vechime si o medie a facturilor de 50 euro pe luna, in conditiile in care departamentele de ofertare nu mai au oameni capabili???
Vizitator
Postări: 6
Înregistrat: ‎10-11-2012

Re: Oferta prelungire abonament

Sunt si un bun platnic al facturilor, dintre care unele au fost si de 500-700 ron pe luna! la 9 ani vechime te chinui sa obtii ceva mai bun! Si doamna Bogzoiu MArilena te sfatuieste in conditiile in care dansa este operator special sa te portezi la ORANGE. MAI NOU SUNTEM SFATUITI DE DEPARTAMENTELE DE OFERTARE SA NE PORTAM! AM AJUNS GUNOAIE PENTRU DEPARTAMENTELE ASTEA! VA ROG SA MA AJUTATI! O MEDIE DE 50 EURO PE LUNA NU CONTEAZA? DUPA 9 ANI???CAT SA MAI AM NERVI??ROMANI TREZITI-VAA
Membru de onoare
Postări: 1.486
Înregistrat: ‎02-02-2012

Re: Oferta prelungire abonament

Salut,

 

Imi cer scuze in numele Marilenei Bogzoiu pentru discutia neplacuta avuta. 

Te rog sa-mi trimiti numarul de telefon in cauza printr-un mesaj privat, pentru a vedea despre ce este vorba. 

 

Claudiu

Membru de bază
Postări: 371
Înregistrat: ‎27-02-2012
0

Re: Oferta prelungire abonament

Daca operatorii chiar te-au sfatuit sa te portezi, inseamna ca e incompetenta crasa. Emoticon fericit) Dar nu cred ca asta era ideea. Ci, ca daca nu-ti convine oferta lor, esti liber de contract.
Highlighted
Vizitator
Postări: 3
Înregistrat: ‎03-04-2013
0

Re: Oferta prelungire abonament

Buna ziua,

Aceeasi situatie se intampla in cazul abonamentelor pe care le detin.

 

Am doua abonamente la Vodafone cu cheltuieli constante insumate peste pretul abonamentelor, mai exact in medie 30 de euro pe luna. Sunt client vechi, din 2007, cu ambele abonamente. Am convins in acest timp toate rudele de gradul I si nu doar sa treaca pe numere Vodafone, am adus prin urmare clienti in retea, poate mai multi decat un agent de vanzari de la dumneavoastra, nu bag mana in foc Emoticon fericit

 

Revenind, ambele abonamente nu mai au perioada de obligativitate de aproape 2 ani, poate chiar de mai mult timp, nu mai stiu exact, ultima prelungire a avut loc in 2009.

 

Doresc schimbarea abonamentelor cu unele cu trafic de date decent. Am fost contactat de doamna Marilena Bogzoiu intr-un interval orar specificat ca nedorit insa am acceptat convorbirea fiindca doamna m-a asigurat ca nu va dura mult.

 

A durat mai mult de o jumatate de ora, timp in care doamna Bogzoiu doar a repetat mecanic de fiecare data ofertele existente pe site-ul Vodafone iar cand incercam s-o intrerup ca sa-i explic nevoile mele, ca as dori oferte personalizate, nu generale, la abonamentele pe care le detin, doamna ma acuza ca nu o ascult. Mai lipsea sa spun "Sa traiti!" si sa stau in pozitie de drepti.

 

I-am pomenit doamnei si ca am primit o contraoferta mai buna pentru doua abonamente fata de ceea ce exista afisat pe site-ul Vodafone pentru prelungirea contractelor, de la o companie concurenta dar ca nu doresc sa plec din Vodafone.  I-am explicat ca am fost multumit de serviciile Vodafone pana acum.

 

Doamna s-a simtit santajata probabil, doar ii spuneam realitatea pentru a fi la curent cu ce oferte exista pe piata de "intranet" la companii concurente si mi-a raspuns in raspar ca pot sa reziliez contractele daca doresc.

 

Nu doresc momentant acest lucru fiindca daca voi decide sa plec, probabil ca voi pleca cu toate rudele de gradul I dupa mine, chiar daca voi pierde ceva timp cu portarile, caci abonamentele unora dintre persoanle dragi expira in 2-3 luni, ale celorlalte nu mai sunt obligatorii deja de ani buni, cum e cazul meu si al nasilor mei.

 

Asa ca i-am intarit inca o data doamnei in cauza faptul ca doresc sa raman in Vodafone, atunci doamna s-a mai indulcit dar mi-a cerut un lucru imposibil. Anume sa-i trimit cu stampila oferta concurentei pe mail ca sa obtina o oferta personalizata pentru cele doua abonamente personale. I-am spus ca probabil nu voi putea, ca nu voi avea acordul din partea lor si bineinteles ca nu l-am avut.

 

Nu stiu daca Vodafone ar accepta sa forwardez oferte personalizate de prelungire, neparafate inca, la companiile concurente, ar fi concurenta neloiala. In plus, daca as face acest lucru mi-as lua adio de la oferta primita de la compania concurenta. Dupa cum vedeti nu pronunt numele companiei pentru ca nu vreau sa-i fac reclama gratuita, din respect pentru Vodafone, dar se poate verifica usor ascultand convorbirea avuta cu doamna Bogzoiu.

 

Imi cunosc perfect obligatiile contractuale in orice contract ma implic si sunt un bun platnic, puteti verifica. Prin urmare, orice decizie iau o fac la modul serios, incat sper ca pot avea o discutie mai normala cu un alt angajat Vodafone care sa asculte nevoile pentru aceste doua abonamente si sa propuna oferte personalizate, mai ales ca suma pe care sunt dispus s-o platesc va dubla aproximativ valoarea abonamentelor si extraoptiunii actuale, pe care le detin, ba chiar o va depasi un pic.

 

Doamna Bogzoiu este la curent cu situatia. Din pacate am avut impresia ca am vorbit in gol, fiindca a repetat mecanic aceleasi oferte. Glumind, poate ca este pusa acolo de dumneavoastra pe postul de descurajator Emoticon fericit insa unei persoane serioase ii trebuie un om la fel de serios la capatul celalalt al firului virtual Vodafone, atunci cand este dispus cu buna intentia la prelungirea abonamentele pe o perioada contractuala obligatorie.

 

Va multumesc pentru intelegere si astept pe telefonf feedback-ul dumneavoastra cat mai curand posibil.

 

Precizez ca as dori sa fiu contactat in intervalul orar 12.00-13.00 in timpul saptamanii pentru a va putea raspunde la apel. Multumesc anticipat si in acest sens.

 

Cu stima.

Membru cu acte în regulă
Postări: 470
Înregistrat: ‎18-06-2012
0

Re: Oferta prelungire abonament

Buna ioangeorges si bine ai venit pe forum!

Am adresat feedback-ul adresat colegei mele catre departamentul vizat. 
Lasa-mi, te rog, numarul de telefon intr-un mesaj privat pentru a te putea ajuta cu finalizarea solicitarii tale.


Multumesc,
Alina