Abonamente

Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Aţi dorit să scrieţi 
Răspuns
Highlighted
rxt
Începător
Postări: 20
Înregistrat: ‎31-03-2013
0

Re: Oferta prelungire abonament

[ Editat ]

Frumos, foarte frumos. Credeam ca doar eu sunt nemultumit de modul in care Vodafone, prin reprezentantii sai, a inceput sa-si trateze clientii. Ovidiu, imi pare rau pentru tine, degeaba invoci vechimea in retea si seriozitatea in achitarea facturilor, aceste aspecte sunt TOTAL NEINTERESANTE pentru companie. Si eu sunt aproximativ in aceeasi situatie, iar conduita mea de client Vodafone, nu ma ajuta cu nimic, ba din contra.

 

Comportamentul actual al Vodafone imi aduce aminte de perioada de glorie a Romtelecom, cand mare parte din  angajatii lor se credeau in varful lantului trofic si erau obisnuiti doar cu: "DA, AM INTELES. DA, AVETI DREPTATE. DA, CUM SPUNETI DUMNEAVOASTRA"(din partea clientilor). Pacat ca s-au trezit prea tarziu, acum, cand isi inchiriaza sediile pentru aprozare (nu am nimic impotriva aprozarelor).

 

De asemeni dragi colegi (Ovidiu si Ioan) vreau sa va atrag atentia ca prezentarea pe forum a modului cum sunteti tratati, sau a discutiilor avute cu Vodafone nu sunt productive pentru comunitate (stiu asta din invatatura populara Emoticon fericit ). Productive pentru aceasta comunitate sunt doar atitudinile obediente pana la supunere si acceptarea neconditionata a solutiilor propuse (singurele existente in univers).