Abonamente

Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Aţi dorit să scrieţi 
Răspuns
Highlighted
Vizitator
Postări: 2
Înregistrat: ‎16-02-2012

Re: Ofertele din centrala, o mare teapa?!

Buna ziua,

 

   Sint client Vodafone de 12 ani si luna aceasta am fost sunat din centrala pentru a mi se vorbi despre o promotie „extraordinara”-abonamentul de telefonie fixa Acasa 500.Am discutat,mi s-au turnat si chestiile obisnuite gen „Este ultimul pachet si noi terminam programul in 20 de minute…”,dar oferta parea interesanta.Am acceptat si mi s-a trimis acasa pachetul si contractul pentru semnatura .Am citit ,am semnat,parea ok.Neavand ce face am mai pus mana o data pe contract .Observand anumite inadvertente in acest contract , de buna-credinta fiind, am luat legatura cu Dep.”Relatii  clienti” si am aflat cu surprindere ca aceste inadvertente sint de fapt grave erori si anume : planul tarifar propus in contract de catre Vodafone si acceptat de mine contine mentiunea „ 100 minute nationale si internationale” lipsind clar specificatia „ numai in retelele fixe”, in schimb Dep. ”Relatii  clienti” imi transmit ca aceasta optiune ,minute NATIONALE ( fix si mobil) , nu exista.           

   Avand in vedere ca acest contract mi-a fost propus de catre Vodafone cu specificatia „promotional”, si nu unul ales de mine dintr-o lista de abonamente argumentatia „Da ,aveti dreptate in privinta contractului ,dar nu avem asa ceva (minute nationale fix si mobil) la ACEST abonament.Daca doriti va trecem pe un abonament superior….” nu o consider satisfacatoare atata timp cit prin „promotional „  se intelege o oferta diferita de cea standard. Acesta explicatie ar putea fi inlocuita foarte bine cu „ V-am propus ceva ,am semnat ,dar ne-am razgandit!” sau  „Vrem sa va mai scoatem din buzunar niste bani !„.

Este un contract Vodafone , nu unul intocmit  de mine !

   As dori sa stiu cine ar fi fost responsabil daca as fi vrut sa-mi anunt prietenii sau colaboratorii in legatura cu noul meu numar de telefon ? Cine ar fi platit factura pentru minutele specificate in contract, dar care acum nu sint recunoscute de catre Vodafone? Sau cine plateste acesta perioada din abonamentul contractat dar inutilizabil? Cine e resposabil pentru faptul ca eu am fost inselat de acest contract si am reziliat abonamentul UPC de telefonie fixa  pe care il aveam ?

  Discutia avuta in data de 14.02.2012 cu „Relatii Clienti” s-a transformat intr-o penibila incercare de a ma convinge ca numai o parte din contract trebuie citita (varianta favorabila Vodafone !) , fara a tine seama de prevederile ce fac obiectul acestui conflict.

   In consecinta ,va intreb cum ar putea fi interpretat comportamentul Vodafone.vis-a-vis de acest contract asumat ,semnat de ambele parti : este un refuz de furnizare a serviciilor contractate sau o josnica incercare de inducere in eroare a clientului ?

Membru de onoare
Postări: 1.749
Înregistrat: ‎12-01-2012
0

Re: Ofertele din centrala, o mare teapa?!

[ Editat ]

Buna tomy20,

 

Te rog sa imi lasi numarul tau de telefon intr-un mesaj privat pentru mai multe verificari.

 

Instructiuni pentru activarea mesageriei private gasesti aici.

 

Multumesc,

Irina

Sfătuitor
Postări: 37
Înregistrat: ‎12-02-2012

Re: Ofertele din centrala, o mare teapa?!

Duc in eroare clientii, sunt intr-o situatie similara. Diferenta este ca am incheiat contractul verbal, la distanta.
Vizitator
Postări: 5
Înregistrat: ‎30-01-2012
0

Re: Ofertele din centrala, o mare teapa?!

Si eu am patit asa asta e............ astept acum sa treaca vremea asa mau tepuit si pe mine cu ZONA MEA ca am 1000 min in retea si fix si mobil si ca dupa o luna sa vad ca am de plata 3 euro in plus la abonament si aia 1000 min erau numa pentru fix un **bleep**...............
Vizitator
Postări: 1
Înregistrat: ‎15-02-2012

Re: Ofertele din centrala, o mare teapa?!

sunt un client vechi al vodafone si pot spune ca am fost chiar un fan vodafone deodata ce sunt de vreo 10-11 ani in retea desi 80% din rude, prieteni sunt la Orange. in momentul de fata am 3 abonamente de voce, toate expira anul asta, primul in aprilie asa ca in decembrie am fost contactat pentru o super oferta pentru un client atat de fidel cum ca voi primi nu stiu cate minute in plus la aceleasi costuri. bineinteles ca esti tentant sa accepti si a fost cat pe ce sa o fac, totusi am rugat-o sa revina cu un telefon pentru a verifica exact ce platesc acum. totul o mare teapa, imi baga pe gat un abonament cu pret mai ridicat, ,,aceleasi costuri'' insemna de fapt o medie intre ultimele mele facturi unde unde facusem eu cost suplimentar. mi se pare ca noi, clientii vechi nu numai ca nu avem nici un avantaj dar mai suntem luati si de prosti iar numarul din ce in ce mai mare de nemultumiti ar trebui sa dea de gandit. concluzia ar fi sa analizam bine orice asa-zisa ,,super oferta'' si mai ales daca se mai merita sa ramanem aceeasi cotizanti fideli...

 

 

De-al casei
Postări: 57
Înregistrat: ‎14-02-2012
0

Re: Ofertele din centrala, o mare teapa?!

[ Editat ]

[quote]Diferenta este ca am incheiat contractul verbal, la distanta. [/quote]Nu exista cadru legal pentru asa ceva. Daca la telefon raspunde un minor ?Nu va mai lasati pacaliti de marlaniile astea ieftine.

Membru
Postări: 32
Înregistrat: ‎16-02-2012
0

Re: Ofertele din centrala, o mare teapa?!

A patit si tatal meu ! avea net , MMS etc si el avea un amarat de telefon care nici gprs nici mms nu stia Emoticon cu limbă scoasă

Membru
Postări: 32
Înregistrat: ‎16-02-2012
0

Re: Ofertele din centrala, o mare teapa?!

@claudiu La ofertele pe un an mai bine lasa. eu am luat un Nokia e5 cu prelungire pt un an am primit subventie 80 ron la sfarsit am platit 10e +tva pt decodare la vdf , unde e avantajul? plasa cat china de mare

Membru de bază
Postări: 187
Înregistrat: ‎24-01-2012
0

Re: Ofertele din centrala, o mare teapa?!

Nu stiu unde sunt ofertele pt un an!!!!!! Pt ca eu am luat in noiembrie la prelungire un Nokia C3...si nici vorba de oferta pe 12 luni!!!!
Doar pe 24 luni....
Dar probabil voi achita acea diferenta de bani pt subventie ca sa scap de magariile astea.
Daca ma gandesc mai bine puteam sa cumpar acel telefon cu 350 lei la liber,,,dar nu am avut atunci acea suma disponibila...am dat in jur de 250 lei pe 2 ani!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Oare cine a fost fraierul? Va raspund eu....chiar eu am fost.
Dar m-am invatat minte si cumpar telefoane doar la liber fara obligatii.
De-al casei
Postări: 57
Înregistrat: ‎14-02-2012
0

Re: Ofertele din centrala, o mare teapa?!

Culmea: Nokia C3 pe saitul vodafon e la abonament mega 8 200 lei. La Arsis e' 170 lei la acelasi abonament