Abonamente

Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Aţi dorit să scrieţi 
Răspuns
Membru de onoare
Postări: 1.125
Înregistrat: ‎29-10-2012
0

Re: Optiunea internet combo... smecherie in contract (anexa)?

[ Editat ]

ionyde wrote:

Spuneti-mi va rog la un Combo 500MB la 5 euro impreuma cu oferta speciala pentru Cluj Vodafone Smart Free 11 cu 1000min nationale + sms national nelimitat + 300MB, impreuna sunt 800MB pe abonament. Daca consum doar de pe un stick impreuna cu sim-ul de combo se vor consuma doar cei 500MB sau toti 800 ?


Salutare ionyde!

Prin utilizarea modemului cu cartela de internet aferenta se va consuma doar din traficul de 500MB inclus in optiunea Combo, iar dupa epuizarea acestuia se va aplica limitarea de viteza.
In cazul in care utilizezi internetul pe telefon, se va consuma atat din optiunea Combo cat si din cei 300MB din pachetul abonamentului de care beneficiezi, iar traficul suplimentar va fi taxat conform contractului.

 

 


icezar wrote:

Daca folositi SIM-ul "de net" adica acela care e in modem, se consuma toti si ceea ce folositi peste va fi la viteza mai mica dar gratuit (atentie ca SIM-ul "de net" nu stie a da telefoane si SMS-uri). Dar daca treceti peste 800 MB si folositi SIM-ul "de telefon" atunci o sa platiti in plus in functie de termenii contractului. La mine au fost in jur de 400 RON pt 500 MB in plus. Smecheria e ca net-u' e numa' unu' dar dau 2 SIM-uri sa fie siguri ca uita omu si trece limita pe telefon.


Salut icezar!


Cartela SIM de internet nu dispune de parametri de voce, intrucat este special conceputa pentru a fi utilizata intr-un modem, nu in telefon. Intr-adevar, internetul functioneaza si pe telefon daca acesta este configurat in mod corect. 
In schimb, poti primi si trimite mesaje text cu ajutorul aplicatiei dedicate care se instaleaza odata cu introducerea modem-ului in calculator sau chiar de pe telefon.

 

Daca intampini probleme in ceea ce priveste primirea/trimiterea SMS-urilor de pe numarul abonamentului de internet, te rog sa mi-l oferi prin mesaj privat pentru a-l putea verifica.

 

 

Multumesc,
Roxana

Colaborator debutant
Postări: 67
Înregistrat: ‎07-06-2013
0

Re: Optiunea internet combo... smecherie in contract (anexa)?

Si daca pe abonament am 300MB si pe Combo 500 MB care e ordinea in care se consuma daca folosesc si de pe mobil si de pe modem? 

Daca folosesc de pe abonamentul Smart 400 MB si dupa de pe Combo o perioada, pe Combo mai am disponibil 100MB sau se ia 300MB din Smart si 100din combo? Sau se iar 400MB din Combo si mai folosesc 100MB si dupa scade viteza la 128kb si pe abonamentul Smart imi raman cei 300MB?

Moderator
Postări: 2.729
Înregistrat: ‎12-01-2012
0

Re: Optiunea internet combo... smecherie in contract (anexa)?

Salut ionyde!

 

Pentru abonamentul tau, traficul se cumuleaza si asa ti-l si afiseaza la cost control. Astfel ca ai 800 MB din care se retrage traficul exact asa cum il consumi, indiferent ca te conectezi de pe mobil sau de pe modem. Dupa ce traficul total este depasit, de pe modem ai limitare de viteza la 128/64 kbps pentru download/upload. De pe abonamentul de voce navighezi in continuare la viteza ridicata dar cu un costul stipulat in contract/MB.

Tudor.

Vodafone
Colaborator debutant
Postări: 67
Înregistrat: ‎07-06-2013
0

Re: Optiunea internet combo... smecherie in contract (anexa)?

[ Editat ]

Bun, dar daca am folosit sa zicem 600 MB pe numarul de mobil si dupa folosesc o perioada doar pe sim-ul de combo si acolo e limitat traficul la 500MB (conform afirmatiilor consultantei Roxana_M de mai sus :

 

   ("Prin utilizarea modemului cu cartela de internet aferenta se va consuma doar din traficul de 500MB inclus in optiunea Combo, iar dupa epuizarea acestuia se va aplica limitarea de viteza.")  

 

din totalul de 800 MB care este la comun, se va scadea in continuare cei 200MB ramasi sau va intra direct pe limitare de viteza 128kb, avand in vedere ca simul de Combo de net are doar 500MB inclusi? De aceea intrebam ordinea in care se consuma si ar fi ok ca sa dea raspuns si un reprezentant Orange de la departamentul de date. 

 Sau din cei 600MB consumati pe simul de voce se considera doar 300MB pe care i am inclusi la abonamentul Smart si aceea se consuma primii si apoi inca 300MB din partea de internet combo din cei 500MB si atunci cei 200 MB ramasi din 800MB s-ar consuma in continuare si dupa abia ar fi limitare de viteza ? 

Moderator
Postări: 2.729
Înregistrat: ‎12-01-2012

Re: Optiunea internet combo... smecherie in contract (anexa)?

[ Editat ]

Salut ionyde!


Traficul este cumulat, asa cum am scris mai sus, 800 MB si se consuma din el indiferent de pe ce device se realizeaza conexiunea. In cazul tau insa am gasit impreuna o solutie mai buna si sper ca totul este mai bine de acum inainte.

O seara placuta!

Tudor

Vodafone
Highlighted
Începător
Postări: 16
Înregistrat: ‎18-05-2012
0

Re: Optiunea internet combo... smecherie in contract (anexa)?

Salut,

Ca si tine, deasemenea tin sa multumesc operatorului pentru atentia acordata clientilor. Cazul meu este diferit dar simt nevoia sa imi exprim parerea. Poate o sa fie mai bine in alta retea...

Moderator
Postări: 2.729
Înregistrat: ‎12-01-2012

Re: Optiunea internet combo... smecherie in contract (anexa)?

Salut nosbrabus!

 

Daca postarea de mai sus face referire la o postare mai veche de a ta "un abonament de 15 euro pe o durata de doi ani si 100 euro terminalul"(iPhone 4S 16 GB resigilat pe 2 ani), te inteleg. Insa trebuie tinut cont de faptul ca este o oferta comerciala si preturile sunt date in functie de mai multi factori. Telefonul costa 429 euro la liber.

 

Daca nu as avea acum  iPhone 4 si as fi interesat de 4S, mi s-ar parea un deal bun si as opta pentru el, poate chiar si 29 de euro. Daca am facut-o din februarie 2011 pana in 2013 pentru un Galaxy S1 de care am fost multumit, nu as vedea o problema.


Sa ne auzim de bine!
Tudor

Vodafone