Abonamente

Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Aţi dorit să scrieţi 
Răspuns
Highlighted
Începător
Postări: 19
Înregistrat: ‎11-11-2012
0

Peripetii cu Vodafone.

Buna ziua,

 

Sunt abonat Vodafone de circa 15 ani (un singur numar de telefon - abonament pe numele meu), si am avut multe peripetii neplacute. Incepand cu cea mai recenta:

 

     Pe contul de client am doua coduri de client (mi s-a explicat ca din motive tehnice...). Si surpriza, dupa ce ani de zile unul din codurile de client afisa 0 (zero) lei, dintr-o data apare o suma de plata. Aceasta prima aparitie , pe 9 februarie 2018. Nu apar numar factura sau data emiterii facturii, doar o suma. Am solicitat detalii, explicatiile au fost neconvingatoare !

     O alta peripetie, peste care trecusem, dar operatorul dumneavoastra m-a ajutat sa mi-o reamintesc. O povestesc, sa stie si altii: In decembrie 2017 sunt contactat telefonic, fiindu-mi propusa prelungirea abonamentului, la acelasi pret, cu beneficii superioare (destul de consistente). Confirm telefonic, ulterior si prin SMS, deoarece operatorul imi ceruse sa transmit rapid SMS de confirmare. Cand ajung sa imi consult contul online, descopar surpriza, si anume ca imi fusese schimbat abonamentul, dar la alt pret. Am reziliat in termenul legal noul contract la distanta, revenind la abonamentul anterior !

     Bonusul de internet implementat anul trecut pentru clientii vechi a fost adaugat pe cont cu intarziere si dupa mai multe solicitari !

 

Ce parere va faceti despre aceste peripetii si despre modul cum intelege o companie atat de puternica sa isi respecte un client care niciodata in 15 ani nu a intarziat nicio plata , de multe ori platind anticipat pe mai multe luni !

Moderator
Postări: 558
Înregistrat: ‎26-04-2017
0

Re: Peripetii cu Vodafone.

Buna,

Nu putem face mai multe verificari aici pentru ca avem nevoie de un numar de telefon, iar numerele de telefon si datele personale inregistrate pe codul de client sunt informatii protejate de politica de confidentialitate si nu pot fi facute publice.

Prin urmare, iti recomandam sa iei legatura cu noi fie apeland la *222, fie completand formularul de email de aici https://goo.gl/Jct8aj .