Abonamente

Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Aţi dorit să scrieţi 
Răspuns
Vizitator
Postări: 1
Înregistrat: ‎24-07-2017
0

Portare de la prepay la abonament

Salutări și bine v-am găsit! Numele meu este Cristi. Am o problemă care persistă de ceva vreme. Nu reușesc să-mi portez 2 numere prepay de la un alt operator la voi de circa 2 săptămâni. Am anulat comenzile, le-am refăcut, am stat ca prostu` 2 săptămâni fără să primesc mail sau notificări din partea voastră! Comenzile le-am efectuat on-line și nimic. Ce trebuie să fac în privința asta?Le-am anulat pentru a 2-a oară pentru că, din câte am înțeles, nu s-a efectuat portarea. Ce este de făcut? Să le refac pentru a 3-a oră, cum fac să finalizez procedura de portare?

 

Mulțumesc,

 

Cristi

Moderator
Postări: 640
Înregistrat: ‎26-04-2017
0

Re: Portare de la prepay la abonament

Buna, Cristi!

 

Pentru aceasta situatie iti recomandam sa iei legatura cu noi fie apeland la *222 fie completand formularul de email de aici https://www.vodafone.ro/personal/asistenta/contact/index.htm .

 

 

Multumesc,
Madalina

Highlighted
Vizitator
Postări: 3
Înregistrat: ‎24-01-2012
0

Re: Portare de la prepay la abonament

Eu zic sa fugi la alt operator (15 ani de Vodafone)
Moderator
Postări: 640
Înregistrat: ‎26-04-2017
0

Re: Portare de la prepay la abonament

Buna, Radu!

 

Ne pare rau pentru ca ai ajuns la concluzia aceasta. Dorim sa te ajutam si sa iti schimbam parerea despre noi. In situatia in care si tu doresti aceasta, iti recomandam sa iei legatura cu noi fie apeland la  *222 fie completand formularul de email de aici https://www.vodafone.ro/personal/asistenta/contact/index.htm .

 

O zi cu mult soare iti dorim,

Madalina