Abonamente

Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Aţi dorit să scrieţi 
Răspuns
Vizitator
Postări: 1
Înregistrat: ‎19-11-2013
0

Re: Prelungire abonament vodafone?!!

Si eu ma pregatesc sa ma portez la Cosmote, Mi-a expirat contractul cu Vodafone pe 25-12-2013 si nu am nici o oferta de bun simt din partea Vodafone. Deoarece am primit o oferta FANTASTICA din partea Cosmote la portarea numarului, cu minute si sms-uri nelimitate, internet nelimitat si smartphone quad -core la 98lei, totul pentru 15euro pe luna timp de doi ani, o sa parasesc minunatul Vodafone care a ramas doar cu reclama.
Vizitator
Postări: 5
Înregistrat: ‎28-02-2013

Re: Prelungire abonament vodafone?!!

Mi-a expirat abonamentul din septembrie 2013. Aveam un buget de 15Euro/luna pe care doresc sa il mentin dar actaulizand serviciile primite macar la nivelul concurentei si vechimii mele in aceasta retea Vodafone.

 

Din septembrie tot am facut sesizari la *222 sa fiu contactat de cineva de la serviciul loialitate pentru renegociere. MI se spunea ca in maxim 6 zile voi fi contactat. NU s-au respectat termenele.

Abia la inceputul lunii decembrie m-a contactat cineva de la loialitate, responsabila careia ii fusesem alocat, care practic nu putea sa imi ofere mai nimic fata de ce am in prezent. Nici macar nu a fost capabila sa imi explice de ce nu si-a respectat termenele anuntate prin sms pentru a fi contactat. Am solicitat sa fiu contactat de altcineva de la Vodafone cu care pot discuta si care poate sa isi respecte termenele asumate.

Evident ca nu s-a intamplat nimic....Am reactualizat sesizarile la *222 incepand din 23.12.2013. Am primit sms ca voi fi contactat in 24h. NIMC.

 

Eu mi-am notat toate sesizarile si numele de persoanelor cu care am discutat. si care ma directionau mereu catre serviciul loialitate si asa zisa "responsabila" ce trebuia sa ma contacteze. In mesajele viitoare voi scrie toata lista cu nume din partea Vodafone cu care am intrat in contact.

 

Sunt client Vodafone de 11ani.

 

Oare ce dovada mai mare de neseriozitate din partea VODAFONE  mai poate exista? Oare ce sistem de asigurarea calitatii exista si cat de functional este acesta daca dupa asemenea fapte NIMENI nu se autosesizeaza din partea Vodafone.

 

 

Membru de onoare
Postări: 1.027
Înregistrat: ‎21-05-2013
0

Re: Prelungire abonament vodafone?!!

Buna abogdan,

Imi pare rau pentru situatia intampinata, am rugamintea sa-mi trimiti numarul in cauza printr-un mesaj privat.

Multumesc,
Alexandra

Membru de onoare
Postări: 1.027
Înregistrat: ‎21-05-2013
0

Re: Prelungire abonament vodafone?!!

Buna misubeluce,

Imi pare rau pentru parerea formata. Daca doresti sa verific situatia mentionata, te rog frumos sa-mi trimiti numarul in cauza printr-un mesaj privat.

Multumesc,
Alexandra

Highlighted
Începător
Postări: 12
Înregistrat: ‎02-12-2012
0

Re: Prelungire abonament vodafone?!!

[ Editat ]

Buna! 

as vrea sa spun si eu probleme intampinate de mine si de parintii mei in legatura cu prelungirea abonamentelor:

- tatal meu detine 2 abonamente(unul folosit de el si inca unul de mama), a fost contactat de cineva de la Vodafone anul trecut in vara, pt a trece la abonamente mai mari,initial avand de platit pt cele 2 abonamente aprox60 lei, iar dupa oferta un Mega 9 si un Mega 11. Toate bune si frumoase, numai ca nimeni nu i-a comunicat ca prin aceasta asa zisa oferta nu mai are dreptul de a cumpara telefon pe aceste 2 abonamente. Mentonez ca unul din cele 2 nre e vechi din 2001. 

- eu am abonament incheiat din 03.04.2012, iar azi a ajuns la 21 luni contractul, de azi vad preturie de/la prelungire... 

Luna trecuta am fost contactata de o doamna/domnisoara sa imi faca ceva oferta de abonament. La ora actuala platesc abonamentul Mega8 + internet 500MB..adica 13 euro. M-as fi intins pana la un 15 euro pe luna, insa mi s-a comunicat ca in aceasta oferta nu este inclus si telefon...si nevrand sa ajung la ceea ce a patit tatal meu cu abonamente fara telefon, am refuzat.

Tot azi am fost la Vodafone in Oradea sa vad daca are vreo importanta ca as prelungi abonamentul, raspunsul a fost ferm si sec:-aveti abonament Mega 8, iar de la acesta trebuie sa treceti la ceva mai mare, am zis ok,,, dupa care mi s-au enumerat preturile telefonului (Samsung Galaxy Trend) in functie de abonament...practic ca si la un CLIENT NOU! iar la sfarsit mai adaugati punctele (Emoticon frustrat mda -1.73 euro) Prin urmare, nu conteaza deloc ca am acelasi nr din 2003, activ, sau cele 21 de luni de abonament, sunt ca un client nou! Emoticon furios

Am crezut ca poate primesc ceva reducere mai buna la un telefon de clasa medie, nu am vrut avioane.. insa doar varoare punctelor...-1.73 

Membru VIP
Postări: 6.910
Înregistrat: ‎31-01-2012
0

Re: Prelungire abonament vodafone?!!

[ Editat ]

 Daca vrei sa obtii un pret redus la achizitia de telefon,fata de pretul  din oferta standard ,urmareste promotiile online.  Emoticon care face cu ochiul

 Eu sunt "vinovat" de un astfel de obicei.  Emoticon foarte fericit


Vodafone
Vizitator
Postări: 2
Înregistrat: ‎06-11-2013
0

Re: Prelungire abonament vodafone?!!

[ Editat ]

@biankagroh

Exact de asta vreau si eu sa renunt la abonament Emoticon fericit

Vizitator
Postări: 8
Înregistrat: ‎02-10-2012
0

Re: Prelungire abonament vodafone?!!

Salut Vodafone, 

 

Cu cine as putea sa vorbesc despre un abonament Vodafone ? Am trimis un mesaj de pe site la sectiunea sesizari si pe forum mesaje la 2 moderatori dar nu am primit inca nici un raspuns.

 

Multumesc,

Sorin

Membru de onoare
Postări: 1.486
Înregistrat: ‎02-02-2012

Re: Prelungire abonament vodafone?!!

Salut,

 

Cine sunt acesti moderatori si cand ai trimis mesajele. 

In acest moment, eu sunt singurul moderator de la birou, asadar, astept mesajul tau. 

 

Claudiu

Vizitator
Postări: 8
Înregistrat: ‎02-10-2012
0

Re: Prelungire abonament vodafone?!!

In continuare nu am primit nici un raspuns...