Abonamente

Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Aţi dorit să scrieţi 
Răspuns
Sfătuitor
Postări: 59
Înregistrat: ‎25-01-2012

Pro si contra Vodafone

Buna ziua,

Cred ca este un subiect bun, sunt bine venite argumente pro si contra, multi vor sa vina altii sa plece si ne trebuie un punct de referinta pentru comparatie.

Am sa incep eu:

Sunt PRO pentru departamentul tehnic, calitatea semnalului, cei mai tari(nu am intampinat probleme la apelarea unui numar asa cum se intampla la alti operatori)

Sunt CONTRA pentru ofertele oferite clientilor actuali(am sa pun si un atas de oferta de la Vodafone pentru un client gold cu 4 numere de telefon), departamentul de relatii cu clientii lasa de dorit(ce nu inteleg eu de ce cand se cere redirectionare la un nivel superior i-ti spun ca nu se poate ) si nu toti sunt pregatiti pentru departamentul respectiv si recita aceiasi placa.

Momentan singurul lucru care ma retine in Vodafone este calitatea impecabila a serviciului tehnic, de ceva  timp am inceput sa studiez si ofertele la ceilalti operatori si vad ca Vodafone a ramas in urma.

 

 

 

Am  sa atasez discutia cu RC Voda,pentru care am data nota minima:

 

 

 

Abonament Mega 11 la 11 EUR/luna (TVA inclus), cu 125 minute si SMS nationale si 1000 minute si SMS in retea lunar, pe viata si 150 MB trafic national pentru navigare pe internet de pe mobil. Ordinea de consum a minutelor/SMS este in conformitate cu eligibilitatea acestora in functie de destinatie primele se consuma minutele/SMS in retea si apoi minutele/SMS nationale. Minutele / SMS si MB inclusi nu se reporteaza. Traficul suplimentar de internet va fi tarifat cu 20 eurocenti/MB. Granularitate(unitate minima de taxare): 10 KB. Viteza de navigare: 7.2Mbps. Prezentul contract se prelungeste pe 12 luni. Extraoptiune Internet pe mobil 24h Roaming Extra cu 2.48 eur/zi TVA inclus pentru zona principala, respectiv 6.20eur/zi TVA inclus pentru zona extinsa. Extraoptiunea include trafic de 5MB/24h. La depasirea traficului inclus, tariful este de 1.24 eur/MB. Daca traficul acumulat in 24h de la inceputul primei accesari a internetului nu depaseste 1MB, tariful aplicat va fi doar de 1.24 eur/MB, facturat prin rotunjirea traficului la 10KB per sesiune. Aceste tarife se aplica doar in Zona Principala si in Zona Extinsa, iar traficul in afara acestor zone se taxeaza cu 9.92 eur/MB. Detalii pe www.vodafone.ro
In momentul de fata am un abonament de 9 si ceva centi si am 150 min nationale si 800 in retea, dupa cum se vede duduia vrea sa-mi vanda un produs mai slab la un pret mai mare nono.gif Am facut comparatie la Cosmote la aceiasi valoare chiar mai mica si tot i-mi dau mai mult asta ca nou venit, pe cand la Voda incearca sa ia tot www.cosmote.ro/ro/pricelist.aspx?type=1&cid=20621&ns=-10000#20621 Cred ca optez pentru Cosmote si i-mi iau si un telefon bun,am sunat la RC sa le spun ca plec cu nr asta si cand expira celelalte le portez la Cosmote mi se face alta oferta:
Buna seara,
Oferta pe care v-am prezentat-o in aceasta seara cuprinde : -700 minute in retea -700 mesaje in retea -70 minute nationale
Costul lunar al serviciilor este de 5 euro fara TVA, 6.24 cu TVA . Mentionez faptul ca pe baza acestui abonament nu va puteti achizitiona un terminal . Nu stiu daca mai ma pot retine la Voda poate vreo mita vreun Smartphone naughty.gif glumesc photo.gif
O seara buna si mai multe facilitati la clientii gold dar nu numai prioritate in preluarea apelurilor nono.gif

O zi buna.

Vizitator
Postări: 3
Înregistrat: ‎24-01-2012

Re: Pro si contra Vodafone

  Salut,

 

  Pro: calitatea retelei (nota 10), cel putin unde au acoperire; din 2003 de cand sunt abonatul lor nu am ce sa reprosez in aceasta privinta;

 Contra: abonamente (nu neaparat scumpe) dar mai slabe decat ale concurentei, e politica lor, calitatea se plateste; acoperirea in zonele rurale (acolo nici concurenta nu se inghesuie sa investeasca, din pacate); ofertele mai bune la cartele (ma rog, acolo e grosul si trebuie pastrati si ei; singurul avantaj la abonament e ca iti poti cumpara un telefon la pret subventionat); nu stiu sa isi pastreze clientii vechi (e politica de marketing, se misca greu, concurenta verde le-a cam luat din clienti; eu personal, nu prea mai am cu cine sa vorbesc in vodafone; poate isi angajeaza pe cineva istet ca sa atraga clientii pierduti); unii angajati de la RC sunt de slab pregatiti, daca doriti rezolvarea unei probleme sunati dimineata in cursul saptamanii (unul dintre ei mi-a spus ca furtunile solare le-a afectat sistemul si din cauza asta au gresit la facturare Emoticon foarte fericit)

  Dar, una peste alta, sunt ok; poate mult mai ok decat alte firme concurente. Cu bune si cu rele, traim in Romania.

Sfătuitor
Postări: 59
Înregistrat: ‎25-01-2012

Re: Pro si contra Vodafone

Din cate vad si din raspunsul tau seamana cu al meu, am studiat problema si pe alte forumuri si la fel se vorbeste despre  Vodafone, cred ca ar trebuii sa traga semnalul  de alarma pana nu este prea tarziu!