Abonamente

Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Aţi dorit să scrieţi 
Răspuns
Nou venit
Postări: 1
Înregistrat: ‎29-04-2019
0

Probleme cu telefoane cumparate de la vodafone

Am primit un telefon la abonament  Nokia 150! Se aude ca din butoi, pe speaker se aude de parca as fi pe scena si as proba microfonul un sunet asurzitor, ma rog era gratuit ...... l-am pus in cutie si asta este

 

Acum doua sapramani aachizitionat un Karbon K9 Jumbo, a functionat EXACT 2 SAPTAMANI!

Daca primesc un apel, sau sun se blocheaza la o SECUNDA ! Si se inchide, m-am gandit ca o fii redirectionat din greseala, am apasat ##002# nu  are nici-o restrictionare, nici casuta vocala si acea este dezactivata

Efectiv nu mai functioneazaua, am inteles ca este un telefon simplu fara touch screen, cu taste, dar  sa nu mai functioneze la 2 saptamani de la achizitionare?

 

Am primit un telefon, persoana ma sunat de pe un samsung este in 3 G  am inteles ca acest Karbonn K9 Jumbo este in reteaua 2G, chiar si asa fiind, sa crape..... in 14 zile?

Nu pot apela, nu pot  receptiona apeluri, dureaza O SECUNDA SI SE INCHIDE

Daca telefonul nu este compatibil, de exista LA VANZARE INCA..........

Nu se compara cu vechiile telefoane MADE IN FINLAND  mai bun este un NOKIA 8210 DE ACUM ZECI DE ANI DECAT KARBON JUMBO

Ce ar trebui sa fac?  SA MAI CUMPAR INCA UN TELEFON?

Moderator
Postări: 214
Înregistrat: ‎25-06-2018
0

Re: Probleme cu telefoane cumparate de la vodafone

Buna, Eleonore!

Ne pare rau pentru situatia intampinata. Te rugam sa trimiti cele doua telefoane in service pentru verificari. Vei avea nevoie de facturile de achizitie si certificatele de garantie ale echipamentelor. Impreuna cu aceste documente vei lasa telefoanele intr-o reprezentanta Vodafone, iar colegii mei le vor trimite in service. 

 

In cazul in care nu cunosti locatia unei reprezentante Vodafone, gasesti lista acestora aici: https://www.vodafone.ro/magazine-vodafone/index.htm.

Elena