Abonamente

Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Aţi dorit să scrieţi 
Răspuns
Membru de bază
Postări: 371
Înregistrat: ‎27-02-2012
0

Re: Program loialitate - pareri

Desi mi-am propus sa nu mai intru pe forum o fac, fiindca in istoricul conversatiilor mele, atunci cand am vrut sa achizitionez un telefon mi s-a recunoscut de catre o doamna de la Vodafone ca e de fapt o achizitionare in rate. De fapt, daca vom calcula, vom descoperi asta f usor. Nu trebuie s-o formuleze Vodafone ca fiind asa, dar din calcule reiese ca exact asta este.

Vizitator
Postări: 3
Înregistrat: ‎04-09-2012

Re: Program loialitate - pareri

claudiule nu stiu cine Doamne iarta-ma va angajeaza, dar sunteti varza! eu am fost client gold, am avut trei numere si am renuntat la doua abonamente si m-au transferat automat la silver. am sim-ul de la modem in telefon si nu ma lasa sa apelez *100#. nu poti face prelungire de contract daca esti in perioada contractuala, de ce? asta e motivul pentru care aveti multi abonati? reteaua lasa total de dorit! aveti semnal doar pe o raza de 5-6 km de cel mai apropiat oras! aveti pretentia sa fim amabili cand ne sunati la ora 8 dimineata sa ne amintiti ca cele 14 zile ca termen de plata au expirat chiar in ziua apelului, dar sunteti mai varza si decat cosmote! suni sa intrebi o problema primesti un raspuns. mai suni dupa un sfert de ora, aceeasi problema, alt operator, un al doilea raspuns diferit de primul. repeti a n-a oara apelul si primesti alt raspuns care nu are nimic in comun cu toate celelalte la aceeasi problema. am fost la tara (tot in Romania) si am accesat netul (foarte greu la un semnal foarte slab si in pozitie de yoga). am primit semnal de la o retea din Bulgaria (circa 40km fatza de localitatea unde am fost), desi cea mai apropiata retea din Romania (10-20km). stii ce raspuns am primit de la colegii tai? ca e mai buna reteaua de acolo (semnal maxim). ce ma doare pe mine ca reteaua aia e mai buna? eu va dau voua bani! din 2003-2004 am tot anuntat ca semnalul de la vodafone este de toata jena si nimic! in martie- aprilie imi expira si abonamentul de modem si la revedere! am abonament pe orange! apropo: ai idee cum decodez un modem vodafone spre a-l utiliza in alta retea (ca sa nu 


@Claudiu a scris:

@Buna @ Catalina,

 

Daca vechimea numarului este cel putin 72 de luni (6 ani), acesta nu mai poate fi retrogradat de la sistemul Gold la cel Silver, indiferent de valoarea facturilor.@Claudiu a scris:

@Buna @ Catalina,

 

Daca vechimea numarului este cel putin 72 de luni (6 ani), acesta nu mai poate fi retrogradat de la sistemul Gold la cel Silver, indiferent de valoarea facturilor.

Vizitator
Postări: 3
Înregistrat: ‎04-09-2012
0

Re: Program loialitate - pareri

dar poate vreau sa acumulez puncte 10 ani si sa le folosesc atunci. am activat plata uei parti din factura cu puncte (cand era valabila la *100#), punctele mi le-au luat, dar pe factura nu aparea nimic negativ. singura solutie: ROMANI LUATI-VA ADIO DE LA VODAFONE! SUNT CEI MAI MARI TEPARI IN TELEFONIE!

Vizitator
Postări: 3
Înregistrat: ‎04-09-2012
0

Re: Program loialitate - pareri

dar poate vreau sa acumulez puncte 10 ani si sa le folosesc atunci. am activat plata uei parti din factura cu puncte (cand era valabila la *100#), punctele mi le-au luat, dar pe factura nu aparea nimic negativ. singura solutie: Romani renuntati la Vodafone! sunt cei mai mari tepari in materie de telefonie mobila!

Corectaţi erorile evidenţiate şi încercaţi din nou.

  • S-a identificat un număr prea mare de postări (în comunitate s-au acordat postări pentru un mesaj unic de peste 1 ori în 3.600 secunde).
Vizitator
Postări: 9
Înregistrat: ‎20-08-2012
0

Re: Program loialitate - pareri

Claudiu,

 

avand in vedere mesajul tau, te rog sa-mi explici cum se face ca pt un Samsung Corby, cumparat acum un an -la programul de loialitate, trebuie sa achit azi, daca la m putin de 12 luni imi reziliez abonamentul platesc 160 EUR. Nu cred ca atat costa un Corby (adica 160 EUR) acum 1 an. Nici macar la lansare nu era asa scump!!!!

 

Multumesc

Membru de bază
Postări: 188
Înregistrat: ‎24-01-2012
0

Re: Program loialitate - pareri

Taxa de reziliere denumita "justa despagubire" nu reprezinta contravaloarea telefonului. Telefonul costa exact cat a costat pe factura, nu e problema ta cu cat ti l-a vandut Vodafone. Daca scrie 1 euro pe factura, 1 euro e. Prin absurd, daca Vodafone spune prin reprezentantii ei altceva, in momentul urmator ar fi in culpa pentru evaziune fiscala. Legal, programul de loialitate Vodafone e o chestiune de politica interna ce nu intereseaza statul.
Accidentele au loc atunci cand doi oameni incearca sa fie destepti simultan.
Highlighted
Membru cu acte în regulă
Postări: 281
Înregistrat: ‎12-01-2012
0

Re: Program loialitate - pareri

Buna tavinho

 

Deblocarea modemului de internet se poate face intr-un service autorizat Vodafone. In cazul in care doresti acest lucru, este necesar sa lasi modemul si sa prezinti factura fiscala pentru achizitia acestuia la orice reprezentanta Vodafone de unde va fi redirectionat. Tariful pentru deblocare difera in functie de modalitatea de achizitie.

Daca a fost achizitionat cu abonament nou sau la resemnare contractuala:

-10,24 cu TVA inclus, in afara contractului

-52,1 cu TVA inclus, in perioada contractuala activa. 

Termenul in care modemul este deblocat si returnat in locatie este de maxim 15 zile calendaristice.

 

Sim-ul serviciului de internet ofera acces la serviciul *123# in momentul in care se afla in telefon, meniul *100# nu functioneaza. Pentru detalii privind abonamentul/cartela internet poti accesa www.vodafone.ro/myvodafone .

Multumesc,
Raluca