Abonamente

Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Aţi dorit să scrieţi 
Răspuns
Highlighted
Colaborator debutant
Postări: 31
Înregistrat: ‎01-06-2012
0
Soluţie acceptată

Promotii abonament

Buna ziua!

Stiti cumva cand va mai fi o campanie si pentru utilizatorii de abonament Vodafone? Observ ca in ultimul timp utilizatorii de cartela primesc mult mai multe oferte si concursuri (Mystery Box), pe cand utilizatorii de abonament nu pot beneficia de acestea. Nu va cer sa faceti oferte si concursuri special pentru abonati, dar lasati-ne macar sa participam si noi la cele pentru utilizatorii de cartela. Observ ca in ultima perioada clientii vechi au fost uitati de tot de Vodafone si sunt luati cam in ras. Sistemul de loialitate a fost stricat cu totul, oferte si concursuri nada... 

Vizitator
Postări: 1
Înregistrat: ‎15-08-2012
0

Re: Promotii abonament

Bine spus ,s-a uitat de abonatii care au crescut compania .
Moderator
Postări: 70
Înregistrat: ‎03-09-2018
0

Re: Promotii abonament

Buna,

 

Pregatim suprize pentru abonati, ramai alaturi de noi pentru mai multe informatii.

 

Florin

Sfătuitor
Postări: 46
Înregistrat: ‎09-06-2012

Re: Promotii abonament

Buna,

 

Lasati-o mai moale cu surprizele pentru abonati, ca deja nu le mai facem fata. Sunt atat de multe ca nici nu mai stim ce sa facem cu ele.

 

Apropo, sper ca nu va referiti la surpriza cu cresterea preturilor la abonamente... De asa surprize sa aveti voi parte.

Moderator
Postări: 214
Înregistrat: ‎25-06-2018
0

Re: Promotii abonament

Buna!

Am lansat o noua campanie "Când toată lumea se joacă, toată lumea câștigă ". Toata lumea poate juca, indiferent de retea. Premiile aferente colectiilor vor putea fi castigate insa doar de utilizatori Vodafone (la Cartela sau Abonament), clienti activi care indeplinesc conditiile din regulament.

Gasiti mai multe informatii aici: https://www.vodafone.ro/personal/servicii-si-tarife/cartela-vodafone/toata-lumea-castiga/index.htm.

Mult noroc!

Elena        

doc
Vizitator
Postări: 7
Înregistrat: ‎12-11-2012
0

Re: Promotii abonament

Ieri te recrutam; azi esti angajata. Poanta bancului de mai jos;  nu il scriu pentru ca e prea lung, doar postez linkul. Dar poanta e un adevar tare adevarat. Campaniile sunt pentru a atrage clienti noi; cei vechi sunt deja sclavi cu contract si clauze de reziliere destul de costisitoare,deci nu mai trebuie sa ii convingem de nimic.

 

http://bancosul.ro/2016/10/12/recrutare-vs-angajare/