Abonamente

Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Aţi dorit să scrieţi 
Răspuns
Nou venit
Postări: 1
Înregistrat: ‎10-01-2019
0

RECLAMATIE

Buna ziua,

 

Tocmai mi-am prelungit abonamentul cu inca 2 ani si am luat si un nou telefon. Agentul care mi-a facut oferta (oferta facuta prin telefon) mi-a spus ca pe factura imi va aparea "Rata terminal" cu + si apoi cu -, astfel incat nu va trebui sa achit nimic pentru acesta. Tocmai mi s-a emis prima factura si rata imi apare doar cu +. Nu sunt de acord sa achit inca 5,5 euro/luna pe langa abonament si in momentul de fata ma simt pacalita. Va rog sa ascultati apelul facut de agentul dumneavoastra pentru a confirma cele spuse de mine si sa onorati intelegerea facuta de acesta cu mine. 

Mentionez ca am incercat sa va contactez pe email, pe siteul dvs insa nu primesc nici un nr de inregistrare pt solicitarea facuta de mine. In momentul de fata nu sunt in tara, sunt in Canada si nu pot sa va contactez telefonic din cauza costurilor crescute de apelare.

 

Multumesc,

Diana Mendez

Moderator
Postări: 70
Înregistrat: ‎03-09-2018
0

Re: RECLAMATIE

Buna, Diana!

 

Pentru a investiga ce s-a intamplat te rugam sa ne oferi numarul de telefon impreuna cu aceste informatii completand formularul de aici: https://goo.gl/cZe1gP .

 

Florin