Abonamente

Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Aţi dorit să scrieţi 
Răspuns
Highlighted
Începător
Postări: 11
Înregistrat: ‎08-01-2013
0

Reinnoire abonament cu program de fidelizare si achizitionare telefon nou

[ Editat ]

Buna,

Am solicitat si eu o reinnoire de abonament cu achizitionarea unui telefon nou.

Am si ajuns intr-un final sa conversez cu o persoana de la departamentul relatii cu clientii care mi-a precizat ca poate sa-mi faca o oferta dar ca sunt in programul de fidelizare si voi fi contactat de catre cineva sa mi se faca o oferta personalizata.

Oau mi-am zis... ultima data cand sa intamplat asta chiar a fost oferta personalizata si chiar a fost oferta de fidelizare si am spus ca astept. Intre timp am facut si o solicitare online cu ce m-ar interesa.

Dupa ceva timp am primit pe mail o oferta.

Initial am crezut ca e cea de fidelizare, dar dupa ceva timp mi-am dat seama ca era doar oferta standard pentru reinnoire abonament, care era mai nefavorabila decat daca as face un abonament complet nou. OK strategie de marketing pentru a atrage noi clientii, nimic nou sub soare toti din toate domeniile practica asta. 

Mi-am permis sa raspund la mail-ul cu oferta (sa spunem ca am fost un pic sarcastic).

 

Oricum indiferent de ce am solicitat, intrebarea mea este: Ce inseamna mai nou la Vodafone program de fidelizare pentru un abonat care este in acesta retea de pe vremea cand nici nu se numea Vodafone?

 

Ca referinta ce am primit ca pachet de fidelizare in 2014.

Nu am solicitat eu nimic la vremea respectiva si nici nu am folosit clasica "merg la concurenta daca nu primesc ce vreau"... cat de naiv ca inca nu folosesc asta.

Toate informatiile si inregistrarile conversatiilor telefonice cu colegul ca mi-a facut oferta sunt dipsonibile la Vodafone:
- extindere abonament cu 2 ani cu modficare la cel actual RED 25 cu reducere de 3 EUR/luna adica 22EUR/luna
- activarea roaming date pe zi fara cost aditional (practic la un moment cand inca existau costuri de roaming eu beneficiam de serviciu in roaming fara cost additional).
- reducere la achizitionarea cu precomanda unui telefon nou, reducerea fiind de aproape 60% 
- contractul a intrat in vigoare in august 2014 iar telefonul l-am primit in noiembrie 2014 (de indata ce a fost disponibil in Vodafone Romania).
- mai mult mi sa oferit si o tableta, pe care am refuzat o politicos pentru ca nu aveam nevoie de ea.

 

Nu am pretentia ca sa fie la fel de radicala oferta de fidelizare ca si cea din 2014, dar sunt sigur ca se poate mai bine decat ce mi sa prezentat.

 

Stima