Abonamente

Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Aţi dorit să scrieţi 
Răspuns
Începător
Postări: 23
Înregistrat: ‎31-01-2012

Renunţare la abonament pe perioada contractului

Sunt în perioada de abonament dar nu mai pot folosi telefonul în condiţii normale fiindca s-a stricat ecranul şi de la garnţie nu l-au reparat invocând că a fost în contact cu apa.  Eu personal am dubii in această privinţă fiindcă nu l-am expus la aşa ceva ......

 Mă poate sfătui cineva cum să fac să scap de abonament sau să-l prelungesc odată cu achiziţionare unui telefon nou fără să plătesc acea penalitate din contract ? 

Vizitator
Postări: 5
Înregistrat: ‎02-02-2012

Re: Renunţare la abonament pe perioada contractului

Nu cred ca v-a merge asa usor. 

Membru de bază
Postări: 222
Înregistrat: ‎26-01-2012
0

Re: Renunţare la abonament pe perioada contractului

n-ai cum sa te scoti pe motiv ca ti s-a stricat telefonul. ori platesti abonamentul in continuare, ori taxa de reziliere. in ceea ce priveste fidelizarea... ia legatura cu un consultant vodafone sau mergi intr-un magazin de-al lor Emoticon care face cu ochiul
Vizitator
Postări: 5
Înregistrat: ‎30-01-2012
0

Re: Renunţare la abonament pe perioada contractului

Sa recapitulam:
- ti s-a stricat telefonul
- nu ti-a fost reparat
- nu poti incheia abonamentul pentru ca esti inca sub contract si ai luat un telefon la fidelizare (chit ca telefonul intre timp s-a stricat).

Regulile sunt reguli, insa Vodafone stie sa isi rasplateasca clientii si sa ii pastreze, astfel ca ai putea sa beneficiezi de un nou telefon cu pret special daca contractul tau expira in mai putin de un an de zile, prelungirea pe care o vei face fiind de 2 ani de zile.

Prezinta problema ta si la Relatii cu Clientii!
Membru cu acte în regulă
Postări: 250
Înregistrat: ‎24-01-2012
0

Re: Renunţare la abonament pe perioada contractului

Eu am aincercat sa prelungesc abonamentul pe 2 ani i-mi expira contractul anul acesta in ocrombrie am vorbit cu consultantul de la relatii clienti si politicos mi sa explicat ca si daca doresc sa prelungesc contractul si sa cumpar alt telefo ntrebuie sa satept pana in octombrie alta optiune nu am....dar parca mi se pare mie ca exista o posibiliate de a prelungi contractul inainte cu 2 sau 3 luni inainte de explirarea termenuleui? si daca asa sta situatia atunci de ce nu se pot face exceptii si sa prlungesti mai devreme pe 2 ani...si atunci o sa stea treaba in felul urmator ai un nou cintract pe 2 ani plus de ex. 5 luni inca din contractu lexistent...deci ai un abonament pe 2,5 ani....de ce nu se poate asa ceva???Incearca la relatii clienti si pune problema si in felul acesta poate te ajuta sa primesti alt telfon cu contract prelungit...trebuie sa negociezi la sange si sa nu tel asi altfel nu ai nici o sansa.

TKM
Începător
Postări: 23
Înregistrat: ‎31-01-2012

Re: Renunţare la abonament pe perioada contractului

Cel mai probabil o sa renunt la serviciile lor. Nu-mi convine ca isi bat joc de mine si se leaga de contract mai ales ca eu consider ca telefonul nu s-a stricat din vina mea . Am scris aici sa vad daca asta este o practica la ei numai pentru a nu repara telefoanele in garantie pe cheltuiala lor. De aceia in rog pe cei care au patit ca mine (daca exista)  sa scrie aici dar si sa-mi lase mesaj pe privat pentru a exclude posibilitate ca cineva interesat sa sterga/cenzureze postarea. 

 Nu am certitudinea ca am dreptate ci am doar o mare banuiala fiindca eu nu am expus telefonul umiditatii/ploii  absolot niciodata. 

Membru cu acte în regulă
Postări: 250
Înregistrat: ‎24-01-2012
0

Re: Renunţare la abonament pe perioada contractului

[ Editat ]

Draga mona213 hai sa-ti explic cum sta treaba....daca mergi la orice magazin cumperi un tel. nou ti se strica din cauza ca a facut contact accidental cu lichide/apa automat pierzi garatia si nici un service autoriat nu o sa-l repare gratuit.Contact anccidental cu apa,lichide poate fi de foarte multe feluri ,o mana umeda,condens,la-i puratat in buzunar si ai transpirat,umiditate prea mare in aer,ploaie,ai varsat pe el accidental un pahar de apa,lai scapt in rau,cada etc. sunt zeci si zeci de cazuri care se considera contact accidental cu apa ...asta se vede numai atunci cand la service desfac telefonul si se uita pe placa de baza acolo se vede alb pe negru daca componentele au facut sau nu contact cu apa!Deci daca nu esti convinsa atunci te sfatuiesc sa te adresezi la un alt service si sa ceri o a 2-a parere  si daca ti se spune ca nu a facut contact cu apa nu de accea sa stricat te poti adresa servisului vodafone sa ti-l repare si chiar poti sa-i actionezi in instanta daca TU ai drepate si nu EI.

Pe de alta parte trebuie sa fi constient ca daca esti sub perioda contractuala si cand ai incheiat contractul ai cumparat si telefon la pret promotional atunci o sa trebuiasca sa platesti taxa de reziliere care este o suma frumusica si rotunda !

Altadata sa te informezi ca dupa noua lege daca inchei un contract pe 1-2 ani fara achizitionare unui telefon poti renunta la contract oricand fara penalitati insa daca cumperi si telefon la pret promotional platesti obligatoriu taxa de reziliere...asat este.Sper sa rezolvi probleme repede.

TKM
Începător
Postări: 24
Înregistrat: ‎24-01-2012

Re: Renunţare la abonament pe perioada contractului

Service-ul oficial al Vodafone-ului este Regenersis si la telefoanele scoase din garantie au intotdeauna fotografii care sa ateste veridicitatea celor afirmate de ei.Daca ai dubii, cere fotografiile si vei vedea.Fotografiile sunt facute de asa maniera incat se poate vedea seria imei a telefonului.