Abonamente

Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Aţi dorit să scrieţi 
Răspuns
Vizitator
Postări: 3
Înregistrat: ‎13-02-2018
0

Restrictionare Apeluri din Telekom si altele..

Buna

Am facut marea greseala se pare sa imi fac portare la voi din Orange in luna decembrie 2017, de atunci nu primesc apeluri din reteaua Telekom,mesaje..nimic de la ei ; mesajele de la Banca sau numere scurte nu le primesc si de fiecare data cand sun la voi nu stii sa ziceti decat ca nu e vina voastra ....ca trebuie sa anunt la banca ca am schimbat reteaua (doar la voi s a auzit de asa ceva) , ca trebuie sa va dau numarul de la care nu primesc mesaje (nu credeti ca nu prea are logica ?! daca nu primesc mesaje ,...nu pot sa va dau numarul de la care nu primesc mesaje Emoticon indiferent ) Vad ca din toamna mintiti pe toata lumea ca o sa se rezolve...ca o sa fie ok...ca e in lucru ...fel si fel de explicatii si scuze

 V-ati oferit sa imi reduceti 10 E la abonament...apreciez...dar eu nu de asta am nevoie, Am Nevoie sa imi pot folosi abonamentul si telefonul, de aia le am cumparat, am nevoie sa primesc mesajele de la banca pe numarul meu (nu cum ma sfatuia o colega de-a voastra sa imi iau o cartela sa o bag in alt telefon) .

Highlighted
Membru cu acte în regulă
Postări: 371
Înregistrat: ‎09-10-2012
0

Re: Restrictionare Apeluri din Telekom si altele..

Salutare!

 

Ne pare rau pentru aceste neplaceri! Stim despre situatia cu Telekom si incercam sa rezolvam cat mai repede. Cat despre mesaje, poti primi mesaje de la alte numere scurte sau sa trimiti mesaje la numere scurte? De exemplu la 2777 poti trimite sms cu textul DA?

Ana

Vizitator
Postări: 3
Înregistrat: ‎13-02-2018
0

Re: Restrictionare Apeluri din Telekom si altele..

Buna Ziua, eu pot trimite mesaje la numere scurte, dar nu pot primii . Stiu ca stiti de problema cu Telekom , pe mine ma intereseaza sa o rezolvati nu sa imi spuna toata lumea ca stie, ca s-a notat, ca s-a facut solicitare ...si asa mai departe. 

Vizitator
Postări: 3
Înregistrat: ‎13-02-2018
0

Re: Restrictionare Apeluri din Telekom si altele..

O alta zi, o alta aventura cu Vodafone..Azi am primit mult asteptatul mesaj ca s-ar fi rezolvat disfuntionalitatea vestita, dar surpriza ...tot nu pot fi sunata din telekom...dau restart..la fel...nu merge . Asa ca sun la ei ..din nou, a mia oara...la *222 si normal ca nu am reusit sa intru nici cum cu un operator si nici nu am timp sa stau 3 ore sa incerc toate variantele , ca na trebuie sa lucrez ..sa platesc abonamentul la VODAFONE , caut un numar direct ( *555) care normal ca e cu plata, normal ca eu trebuie sa platesc pentru prostia lor Emoticon indiferent .Reusesc sa sun, ca sa imi zica domnisoara ca tot mai sunt probleme cu telekom !  ' Exact raspunsul asteptat ' de 3 luni !!! Probabil s-au gandit sa mai faca cate o gluma (farsa) ca sa mai detensioneze atmosfera Emoticon indiferent   !! Multumesc VODAFONE ...cu adevarat cea mai buna retea .....

Moderator
Postări: 690
Înregistrat: ‎26-04-2017
0

Re: Restrictionare Apeluri din Telekom si altele..

Ne pare rau pentru aceasta experienta Emoticon trist Din pacate aceasta disfunctionalitate nu depinde de sistemul nostri. Cei din reteaua Telekom trebuie sa faca anumite actualizari.

In acel moment au facut o parte dintre aceste actualizari si din acest motiv unele numere au putut fi apelate de numere din Telekom.

Te rugam sa ne spui acum daca totul este ok si daca poti primi apeluri din aceasta retea.

Multumesc,
Madalina