Abonamente

Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Aţi dorit să scrieţi 
Răspuns
Highlighted
Vizitator
Postări: 1
Înregistrat: ‎26-11-2017
0

Reziliere amiabila contract date

Buna ziua,

 

In luna august 2016 am incheiat un abonament de date pentru o perioada de 24 luni. Am folosit acest serviciu si am fost multumit pana in vara anului trecut cand din anumite motive nu am mai avut nevoie de acest serviciu.

In consecinta, in luna noiembrie am solicitat rezilierea contractului si intrucat la data inceheierii acestuia (a fost de fapt o simpla prelungire) nu am beneficiat de niciun terminal gratuit sau de vreo oferta promotionala, am solicitat ca rezilerea sa se faca fara plata de "juste despagubiri".

Dupa o luna de zile am primit raspunsul de la Vodafone prin care sunt informat ca a fost reziliat contractul dar se insista pe plata de despagubiri.

Nu in ultimul rand, aceata clauza cu justa despagubire este considerata din punt de vedere legal abuziva (legea 193/2000, actualizata in 2014) motiv pentru care, inainte de a ma adresa APC, mai fac o tentativa de rezolvare amiabila.

Am vazut ca au fost situatii in care prin amabilitatea unor moderatori s-au gasit solutii prompte de rezolvare.

Multumesc,

 

Membru cu acte în regulă
Postări: 371
Înregistrat: ‎09-10-2012
0

Re: Reziliere amiabila contract date

Salutare!

Pentru orice abonament care este deconectat inainte de termen, indiferent ca a fost achizitionat un dispozitiv sau nu,  se percepe aceasta justa despagubire conform cu TCG. Poti citi mai multe detalii despre deconectarea abonamentelor inainte de termen atat in contractul tau cat si aici https://www.vodafone.ro/libs/documents/digital_asset/v277824.pdf?v=4 .

Multumesc,
Ana