Abonamente

Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Aţi dorit să scrieţi 
Răspuns
Vizitator
Postări: 2
Înregistrat: ‎25-03-2014

Reziliere contract!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Buna ziua,

In data de 14.04.2014 am solicitat unui operator de la serviciul clienti rezilierea ofertei primite cu 2 saptamani in urma deoarece m-am decis si nu mai doresc sa beneficiez de serviciile Vodafone; la momentul respectiv operatorul mi-a spus ca voi fi contactata de catre o alta persoana pentru reziliere in maxim 3 zile lucratoare, cum era de asteptat au trecut 6 zile lucratoare si nu am fost contactata de nimeni.
Acesta este modul in care doriti retinerea clientilor, cu forta?????????????

Astept urgent sa fiu contactata pentru a rezilia cat mai repede acest contract.

Multumesc.

Highlighted
Vizitator
Postări: 9
Înregistrat: ‎06-02-2012

Re: Reziliere contract!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Eu astept de 5 zile un raspuns...dar cum a spus un mod "au un anumit timp de raspuns pe forum" adica ii doare-n spate...

 

Membru de onoare
Postări: 1.749
Înregistrat: ‎12-01-2012

Re: Reziliere contract!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Buna Oana si Florian!

 

Va rog sa imi oferiti mai multe detalii cu privire la aceste solicitari in cadrul privat pentru a va putea oferi asistenta.

 

Pentru a imi lasa mesaj privat, dati click pe numele meu de utilizator si vi se va deschide o fereastra precum cea din imagine unde veti avea posibilitatea aceasta.

PM Irina.jpg

Multumesc!

Membru
Postări: 33
Înregistrat: ‎14-04-2013

Re: Reziliere contract!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

[ Editat ]

Iti spun  si tie ceea ce i-am spus Oanei: 

 

Fa o sesizare catre ANPC. O sa fac  si eu una,  pt. ca am achitat si taxa de reconectare si mi s-a spus ca dureaza 10 zile. Se fac ca nu vad mailurile mele in care am scanat chitantele. Ma paseaza ca pe o minge de colo colo. 

Rusine sa le fie. La cosmote reconectarea dureaza  4 zile

 

 Da' cine se crede vodafone? Stapanul inelelor cumva????!!! Scuze daca te-am plictisit. Sper sa iti rezolvi cat mai repede si sa nu-i lasi sa te fure. Apropo, daca te-a contactat vreun moderator, ai grija ca te plimba cu vorba. Iti va spune ca o sa trimita cererea ta catre nu stiu ce departament si tot asa. Sa nu ai incredere in ei. Mergi la ANPC. In contract scrie clar ca in 2 saptamani ai voie sa reziliezi abonamentul. Si daca stau bine si ma gandesc, nici nu trebuie sa faci cerere. Fa in felul urmator: compune o nota informativa prin care le aduci la cunostinta urmatoarele: conform art. .... din contractul nr..... incheiat la data de ......avand titular pe ..............va informez ca reziliez abonamentul nr. ..... Si gata. Nu mai stai cu ei la discutii pe forumuri si alte cele.  MErgi intr-o reprezentanta. Sa ai la tine 2 astfel de notificari si o copie a contractului pe care o atasezi notificarii. Una o sa ramana la tine si il pui pe referentul de acolo sa-ti scrie pe verso ca a primit un exemplar, apoi se semneaza si isi trece marca si numarul de salariat. Asculta la mine ca nu te invat de rau. Sa nu ai incredere in ce-ti vor spune moderatorii. Ei sunt instruiti .....hm.....daca vrei iti zic mai multe pe privat.    Fa asa cum  si nu o sa-ti para rau. Sigur, asta numai daca chiar doresti sa renunti la abonament. Eu nu vreau sa influentez pe nimeni, pt. ca fiecare stie ce nevoi are. Scuze inca o data daca te-am plictisit. Succes. 

 

Sfătuitor
Postări: 126
Înregistrat: ‎10-04-2014
0

Re: Reziliere contract!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Tot,cu mesaje private.Rezolvatiile public,ca doar de aceea este forumul!!!!!!!!Atunci,nu mai faceti forum!!!!!!!!!!

Membru de onoare
Postări: 1.486
Înregistrat: ‎02-02-2012

Re: Reziliere contract!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Salut,

 

Nu stiu exact care este experienta avuta pe un forum in general, dar vei observa ca exista anumite legi care ne obliga sa nu facem schimb de informatii cu caracter personal pe spatiul public. Ideea de forum nu este sa impartim la vazul tuturor informatii ca numar de telefon, cod client, serie factura, CNP, etc. Daca asta este ideea perceputa de tine pentru ca un spatiu public sa fie forum, imi permit sa spun ca - din pacate - este una eronata. 

In continuare, fara exceptie, situatiile care contin astfel de informatii vor fi tratate in cadrul privat. Desigur, este alegerea fiecaruia sa rezolve problemele aici sau prin intermediul altor canale de comunicare cu operatorii nostri. 

 

Multumesc,

Claudiu