Abonamente

Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Aţi dorit să scrieţi 
Răspuns
Membru cu acte în regulă
Postări: 325
Înregistrat: ‎09-02-2012
0

Schimbare MSISDN (număr)

Dragi moderatori,

Cât costă schimbarea numărului pentru abonamente și cât costă această operațiune pentru numerele prepaid?

Nu mai scrie nicăieri pe site. 

Membru VIP
Postări: 6.910
Înregistrat: ‎31-01-2012

Re: Schimbare MSISDN (număr)

[ Editat ]

Salut!

  

 Numarul de abonament poate fi schimbat cu primul numar disponibil in sistem sau cu un numar preferential din reteaua Vodafone ( se poate realiza daca numarul dorit este nealocat ) . Cele doua operatiuni costa 15 Euro fara TVA respectiv 25 Euro fara TVA. Taxarea pentru acest serviciu se realizeaza pe prima factura ce va fi emisa ulterior."

  La cartelele prepaid nu exista posibilitatea schimbarii de numere.Poti alege ,in functie de cele disponibile in magazin,la momentul achizitiei,numarul dorit.

 

 


Vodafone
Membru cu acte în regulă
Postări: 325
Înregistrat: ‎09-02-2012
0

Re: Schimbare MSISDN (număr)

Ultima dată când scria pe site era 10 euro fără TVA. În vremea aceea toate prețurile de pe site erau fără TVA. Scump, domnule, scump... Emoticon indiferent

La prepaid, ce se întâmplă cu creditul existent pe cartela pe care vrei să o arunci? Se transferă pe noul SIM? Bănuiesc că nu...

Membru VIP
Postări: 6.910
Înregistrat: ‎31-01-2012
0

Re: Schimbare MSISDN (număr)

[ Editat ]

Preturile de mai sus sunt valabile inca de prin 2012.Cel putin,de atunci am luat contact cu ele.

 

  Poti face transfer de credit de pe un SIM prepaid,pe un alt SIM prepaid,in conditiile de aici: https://www.vodafone.ro/personal/servicii-si-tarife/cartela-vodafone/servicii-cartela-vodafone/servi...

 Daca un SIM prepaid este trecut pe abonament,atunci creditul ramane pe cont din valoarea caruia se scad facturile.


Vodafone
Membru cu acte în regulă
Postări: 325
Înregistrat: ‎09-02-2012
0

Re: Schimbare MSISDN (număr)

Poți folosi serviciul transfer credit, dar există niște condiții. Iar dacă în momentul când vrei să renunți la număr mai ai credit și nu ești eligbil pentru transferul de credit, ce se întâmplă?

Îi rog pe moderatori să interogheze baza de date pentru a preciza aici dacă schimbarea numărului se efectuează gratuit în anumite condiții, și care ar fi ele, dacă sunt.

Membru de onoare
Postări: 1.486
Înregistrat: ‎02-02-2012

Re: Schimbare MSISDN (număr)

Salut,

 

Imi cer scuze pentru intarzierea raspunsului. 

Singura modalitate de a beneficia de creditul de pe cartela in momentul in care doresti sa renunti la aceasta, este trecerea numarului pe abonament. Creditul va ramane in contul de client si facturile vor fi platite din acesta. Daca doresti sa renunti la numar in totalitate vei avea creditul pana la dezactivarea cartelei din sistem, aceasta fiind nefolosita. 

 

Schimbarea numarului de telefon nu se face gratuit in nicio situatie. O schimbare de numar se poate face la abonament. 

 

Multumesc,

Claudiu

Membru de bază
Postări: 191
Înregistrat: ‎15-03-2012
0

Re: Schimbare MSISDN (număr)

[ Editat ]

Normal ar fi sa iti poti recupera banii platiti pe credit din care sa se scada perioada de valabilitate (rezultata si folosita) in urma reincarcarii. Banii nu pot sa dispara, ar insemna evaziune fiscala si asta se pedepseste conform legii.

Nu stiu daca mai e valabil dar cu ceva timp in urma (multi, multi ani) plateai 5 euro si beneficiai de 7 euro credit. Asta cum vine?

Ca prin mai multe locuri, se zice ca ce e sub 200 - 250 de euro e neglijabil. Cam atat  costa un avocat. Emoticon fericit)

La cartele cam atat poti trece pe abonament sau atat e creditul maxim. La plata in parteleriat SMS cam tot atat e limita lunara...