Abonamente

Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Aţi dorit să scrieţi 
Răspuns
Vizitator
Postări: 1
Înregistrat: ‎21-03-2012
0

Schimbare Numar

Salut,imi pot schimba unul din numerele de pe abonament ? Am facut o portare de pe Orange si as vrea sa am un numar normal de Vodafone in locul acestuia . Daca se poate,cam care ar fi costul ?

Membru de onoare
Postări: 1.486
Înregistrat: ‎02-02-2012

Re: Schimbare Numar

Salut,

 

Doresc sa iti doresc in primul rand, bine-ai venit in cadrul comunitatii noastre.

 

Orice schimbare de numar se poate face din cadrul departamentelor noastre, trebuie doar sa imi trimiti un mesaj privat cu numarul tau actual.

Schimbarea se va face cu primul numar disponibil si va costa 15 Euro ce vor aparea pe urmatoarea factura.

 

Daca esti de acord cu aceste informatii, te rog sa imi trimiti un mesaj privat cu numarul tau actual, si de restul ma voi ocupa eu.

 

Claudiu

Nou venit
Postări: 1
Înregistrat: ‎10-09-2012
0

Re: Schimbare Numar

Buna dimineatza si bine v-am gasi. as dori sa imi schimb numarul de tel. cum fac acest lucru si cum pot vedea daca nr pe care il voi alege e disponibil?
Multumesc
Highlighted
Membru cu acte în regulă
Postări: 470
Înregistrat: ‎18-06-2012

Re: Schimbare Numar

 

Buna adriantatu si bine ai venit pe forum!

 

 Schimbarea de numar cu un numar preferential va costa 25 € - fara TVA si se face din cadrul departamentelor noastre. Schimbarea se poate face doar cu seriile disponibile in prezent: de la 720 pana la 737, exceptand 7220. O sa incercam sa tinem cont de preferintele tale, insa nu iti putem garanta ca acel numar este disponibil. Termenul de rezolvare este de cinci zile lucratoare. Daca esti de acord cu aceste informatii, te rog, sa imi trimiti un mesaj privat cu numarul tau actual si cu numarul pe care ti-l doresti pentru a ma ocupa de solicitare.

 

 

 

Multumesc,

Alina