Abonamente

Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Aţi dorit să scrieţi 
Răspuns
Vizitator
Postări: 1
Înregistrat: ‎17-02-2013
0

Schimbare microSIM

Buna ziua,

Am cumparat un alt telefon care necesita  microSIM, asa ca as vrea sa stiu cum pot schimba SIM-ul Vodafone  (miniSIM) cu un microSIM, pastrandu-mi acelasi numar. Unde trebuie sa ma adresez si ce costuri implica?

De asemenea, as dori sa stiu daca in cadrul abonamentului actual pot de exemplu sa renunt la minute din retea si sa le transform in SMS-uri?

Multumesc.

Membru de onoare
Postări: 791
Înregistrat: ‎17-09-2012

Re: Schimbare microSIM

Buna niccoo,

 

Schimbarea SIM-ului intr-un microSIM se efectueaza gratuit mergand la orice reprezentanta Vodafone.

Referitor la modificarea abonamentului, este necesar sa-mi transmiti numarul in cauza pentru a te putea ajuta cu un raspuns complet.

Am rugamintea sa-mi oferi aceasta informatie printr-un mesaj privat pentru a pastra confidentiale datele tale personale.

 

In cazul in care nu stiai deja, pentru a-mi trimite mesaj privat este necesar sa dai click pe numele meu de utilizator si se va deschide o fereastra precum cea din exemplu unde vei avea aceasta posibilitate:

 

Roberta.jpeg

 

Multumesc,

Roberta

Vizitator
Postări: 1
Înregistrat: ‎13-12-2012
0

Re: Schimbare microSIM

Buna ziua, vreau sa imi schimb sim-ul (abonament) in micro sim si as dori sa stiu daca este o taxa suplimentara pentru asta deoarece mai sus am citit ca nu este dar aici e cu totul altceva https://www.vodafone.ro/personal/servicii-si-tarife/servicii-si-aplicatii/mai-multe-servicii/index.h... mai exact 2.48 €, per ansamblu cat costa?
Membru cu acte în regulă
Postări: 402
Înregistrat: ‎02-08-2012

Re: Schimbare microSIM

Salutare DGRobert,

 

Trecerea de la SIM la micro SIM sau nano SIM si invers este gratuita.

 

Pe link-ul oferit se gasesc informatii cu privire la celelalte situatii in care este necesara schimbarea SIM-ului (sau micro/nano SIM-ului), cum ar fi: deteriorare, pierdere.

 

Pentru aceasta modificare este necesar sa mergi la o reprezentanta Vodafone. Nu uita sa ai la tine actul de identitate.

 

Daca ai nelamuriri, te ajut cu mare drag!

 

O zi faina!

Cristina

Membru
Postări: 30
Înregistrat: ‎07-12-2012
0

Re: Schimbare microSIM

Imi puteti spune daca in momentul in care te adresezi la un reprezentant vodafone pt trecerea de la un sim normal la microsim, se poate cere si transferul numerelor stocate?

Highlighted
Membru cu acte în regulă
Postări: 402
Înregistrat: ‎02-08-2012

Re: Schimbare microSIM

Salutare Bubu91,

 

Sigur, ii poti ruga pe colegii nostri din magazin sa te ajute cu transferul contactelor de pe SIM pe micro-SIM.

 

Multumesc,

Cristina

Vizitator
Postări: 1
Înregistrat: ‎13-04-2012
0

Re: Schimbare microSIM

Datorita faptului ca am achizitionat un NOKIA LUMIA 520 va trebui sa inlocuiesc simul actual cu un microsim. Problema este ca nu sunt eu tituarul de contract. Sunt utilizatorul acestui numar de la activare pana in prezent. Din pacate in localitaea unde locuieste titularul contractului nu este aceeasi cu cea in care locuiesc eu. Exista vreo posibilitate sa pot face eu aceasta schimbare? (cu prezentarea unei copii a cartii de identitate a titularului, eventual o declaratie pe proprie raspundere ca am respectat si o sa respect in continuare termenii contractuali, sau alta modalitate care sa nu fie atat de complicata). Am contul de myvodafone configurat cu datele personale, nu cu ale titularului, pentru numarul folosit de mine. Multumesc anticipat

Membru de onoare
Postări: 1.027
Înregistrat: ‎21-05-2013
0

Re: Schimbare microSIM

Buna danceuca,

Ai posibilitatea de a ridica tu Sim-ul din magazin si titularul sa ne contacteze pe noi sau sa apeleze departamentul de relatii clienti pentru a se efectua schimbarea de Sim.

Multumesc,
Alexandra

Vizitator
Postări: 1
Înregistrat: ‎22-12-2012
0

Inadmisibil!!!

Draga Vodafone,

 

pe data de 9 martie (duminica trecuta) am cerut schimbarea sim`ului in micro-sim la un centru Vodafone Arsis din Carrefour Orhideea, Bucuresti (mentionez ca este un nr. de cartela si nu de abonament). Angajata mi`a cerut 4 euro pt noul microsim. Nici nu mi`a taiat chitanta, probabil banii s`au dus direct in buzunar. In seara aceasta ma duc la sediul lor si depun plangere impotriva acestei persoane, care in mod fraudulos a pretins o suma pentru un serviciu ce se vrea gratuit!!

 

 

 

 

Membru de onoare
Postări: 1.486
Înregistrat: ‎02-02-2012

Re: Inadmisibil!!!

Salut,

 

Arsis este un magazin partener. 

Schimbarea de la sim la micro-sim/nano-sim si invers, este gratuita. Din pacate, pentru ca nu ai o chitanta care sa dovedeasca efectuarea platii, nu te pot ajuta cu restituirea acesteia pe cartela. 

 

Multumesc,

Claudiu