Abonamente

Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Aţi dorit să scrieţi 
Răspuns
Vizitator
Postări: 1
Înregistrat: ‎09-03-2012
0

Schimbare model abonament la prelungire

In momentul de fata detin un abonament de internet si as dori sa stiu daca la prelungirea din luna noiembrie as putea inlocui abonamentul actual de internet cu unul de voce prin trecerea la smart nelimitat si daca acest lucru se poate face folosind promotiile de la momentul respectiv aferente abonamentelor de voce cu telefon?

O a doua intrebare se refera la descrierea celor trei randuri care apar atunci cand deschizi promotia unui telefon si anume pe primul rand este un pret de 178 euro redus cu 2 euro la 177 euro ( produs si pret ales aleatoriu),pe randul doi un pret al telefonului valabil cu abonament nou si ultimul rand este pretul telefonului fara abonament. Daca randul doi si trei sunt usor de inteles la ce se refera insa primul rand?

3 - La prelungirea aboanmentului se foloseste strict prima varianta din cele trei enumerate mai sus sau oricare dintre acestea? Astept raspunsul dvs cu interes pentru a sti ce decizie sa iau atunci cand trebuie sa fac prelungirea,fie renunt in cazul in care nu pot trece de la abonamentul de internet la cel de voce fie continui daca acest lucru este posibil.

Membru de onoare
Postări: 1.486
Înregistrat: ‎02-02-2012

Re: Schimbare model abonament la prelungire

Salut,

 

Primul rand face referire la pretul telefonului cu puncte de loialitate scazute. Prelungirea de abonament poate implica primele doua randuri (adica modificare de abonament + scaderea punctelor de loialitate). Al treilea rand poate fi aplicabil oricand doresti, intrucat e vorba de pretul la liber al aparatului. 

 

Din pacate insa, abonamentul de internet nu poate fi trecut la unul de voce. 

 

Multumesc,

Claudiu

Începător
Postări: 16
Înregistrat: ‎18-05-2012
0

Re: Schimbare model abonament la prelungire

Buna ziua. Si eu vreau sa schimb abonamentul, in acelasi timp ma gandesc sa achizionez si un telefon. Am vazut un iphone 4s resigilat si imi pare interesant. Totusi, problema ar fi pretul (mult din punctul meu de vedere pt un terminal vechi; totusi as vrea sa incerc asa ceva). 100 euro cu abonament Red 29, timp de doi ani, este combinatie ce din punct de vedere al costurilor totale nu este avantajoasa pentru mine. Ma gandesc la un abonament de 15 euro pe o durata de doi ani si 100 euro terminalul. Poate se tine cont si de vechimea in retea(de data asta pe bune) si atunci si eu si Vodafone am avea de castigat. Oare se poate?

Membru VIP
Postări: 6.910
Înregistrat: ‎31-01-2012
0

Re: Schimbare model abonament la prelungire

[ Editat ]

  Ma indoiesc ca se poate.In primul rand,ca s-ar crea un precedent.

  In al doilea rand de la 264 euro,cat este telefonul cu abonament Smart 15,la 100 euro cat ti l-ai dori este cale lunga de banet. Nu cred ca Vodafone este disperat.   Emoticon foarte fericit

 

 Eu iti doresc sa beneficiezi de o favoare ,in sensul acesta,dar sunt realist.


Vodafone
Membru de onoare
Postări: 791
Înregistrat: ‎17-09-2012

Re: Schimbare model abonament la prelungire

Buna nosbrabus,

 

Iti multumim pentru feedback-ul acordat! L-am trimis in atentia celor vizati.

 

Multumesc,

Roberta