Abonamente

Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Aţi dorit să scrieţi 
Răspuns
Vizitator
Postări: 4
Înregistrat: ‎22-05-2013

Schimbare numar de telefon

Salut,

 

Doresc sa schimb numarul de telefon actual cu un alt numar pastrand valoarea abonamentului. Nu doresc unul anume, dar nu m-ar supara sa fie unul usor de memorat.

Am inteles ca trebuie platita o taxa si voiam sa stiu cat este si daca aceasta se poate plati la factura sau chiar prin punctele de loialitate. Imi este greu sa ajung la un reprezentant Vodafone si mi-ar fi mult mai usor asa.

 

Multumesc.

Membru VIP
Postări: 6.910
Înregistrat: ‎31-01-2012

Re: Schimbare numar de telefon

[ Editat ]

Salut,

 

Te ajuta raspunsul oferit de Roberta.

 

"Numarul de abonament poate fi schimbat cu primul numar disponibil in sistem sau cu un numar preferential din reteaua Vodafone ( se poate realiza daca numarul dorit este nealocat ) . Cele doua operatiuni costa 15 Euro fara TVA respectiv 25 Euro fara TVA. Taxarea pentru acest serviciu se realizeaza pe prima factura ce va fi emisa ulterior."

  Punctele de loialitate nu se pot utiliza,pentru taxarea serviciului mai sus amintit.

 

 


Vodafone
kix
Vizitator
Postări: 5
Înregistrat: ‎21-01-2014

Re: Schimbare numar de telefon

Daca apelez la portarea numarului din Vodafone, sunt costuri ? Cat m-ar costa rezilierea contractului cu 4 luni inainte de termen ?

Sunt abonat "gold" si Vodafone m-a tratat ca atare: mi-a restrictionat lunea trecuta accesul in retea invocand neplata facturii, eu platind de joi. Grabit, am achitat cu factura anterioara, dar luni am deblocat numarul folosind codul operatiunii respective... Diferenta de plata (29 lei !!) se reflecta, normal, in factura curenta, eliberata ieri.

SURPRIZA !! Astazi de dimineata ma intampina suav "andreea" la prima incercare de a apela, spunandu-mi sa platesc factura !!  CARE FACTURA ? Cea curenta este scadenta la 3 februarie !! Am incercat sa contactez un operator, dar... aceeasi "andreea" ma trimite imediat la banca, cu banii. Am trimis un e-mail pentru a cere explicatii, poate-s eu berbec... NIMIC. Asta dupe ce ani de zile m-au tocat cu telefoane pentru orice balarie, uneori la ore complet aiurea !!

Noroc ca exista portarea in alta retea, la care cred ca voi apela cu mare, mare placere, chiar daca reziliez acest contract mai devreme cu 4 luni. Sa alerge dupa mine recuperatorii VDF...

"Multumesc" .

Membru de bază
Postări: 151
Înregistrat: ‎22-05-2013
0

Re: Schimbare numar de telefon

Salut,

 

Ti-am raspuns la acest mesaj aici.

 

Multumesc,

Georgiana