Abonamente

Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Aţi dorit să scrieţi 
Răspuns
Highlighted
Vizitator
Postări: 6
Înregistrat: ‎09-03-2015
0

Solicitare crestere date pe mobil

Buna ziua! Va scriu in speranța ca voi gasi persoane responsabile care pot lua decizii. Urmare a discutiilor repetate cu operatorii din call center, pentru a mari traficul de net pe mobil, nereusite dealtfel, va aduc la cunoștință urmatoarea speta: am solicitat ca in cadrul aceluasi abonament, fara alte modificari, sa mi se mărească traficul de net in limite rezonabile. Operatorul cu care am discutat nu a putut sa mi rezolve solicitarea motivând ca nu are putere de decizie. In plus, desi nu cunoștea contractul si opțiunile pe care le am acum, mi-a facut oferte mai slabe sau cu costuri suplimentare. Doresc sa stiu daca solicitarea mea este una exagerată, in conditiile in care nu am solicitat decat creșterea nr. de gb pe doua dintre numerele pe care le detin. Vreau sa subliniez dezamagirea pe care am incercat -o in momentul in care doamna cu care am vorbit, a fost foarte categorica oferindu-mi urmatoarele alternative:deconectare, transfer la cartela, portare sau acceptarea unei oferte sub cea actuala. Nu cred ca politica Vodafone este una de forta si nici nu cred ca se dorește trimiterea unor clienti catre alti operatori,la care ofertele devin din ce in ce mai atractive. In speranța ca acest mesaj va ajunge la o persoană responsabila, astept un răspuns.
 
 
 
 
 

 

Moderator
Postări: 38
Înregistrat: ‎25-06-2018
0

Re: Solicitare crestere date pe mobil

Buna!

 

Pentru a te putea ajuta, te rugam sa ne trimiti numarul tau si toate aceste date folosind formularul de aici: https://www.vodafone.ro/personal/asistenta/contact/index.htm. Avem nevoie de aceste informatii pentru a putea verifica contul tau si a gasi o solutie pentru tine.

 

Elena

Vizitator
Postări: 6
Înregistrat: ‎09-03-2015
0

Re: Solicitare crestere date pe mobil

[ Editat ]

Am trimis prin toate mijloacele disponibile. Imi face impresia ca doar trageti de timp, in loc sa gasiti o solutie . Au trecut mai bine de doua saptamani de cand am trimis solicitari  prin ''formularul de asistenta '' din myvodafone, pe e mail, prin intermediul facebook, telefonic, etc. Asta inseamna respectul vodafone pentru client.

 

Moderator
Postări: 2.709
Înregistrat: ‎12-01-2012
0

Re: Solicitare crestere date pe mobil

Buna, mihain_70! Nu ai fost contactat de niciun coleg in urma completarii formularelor? Te asiguram ca toate solicitarile sunt tratate cu seriozitate.

Tudor

Vodafone