Abonamente

Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Aţi dorit să scrieţi 
Răspuns
Vizitator
Postări: 1
Înregistrat: ‎08-12-2018
0

Solicitare oferte abonament nou

Salut,

As dori sa stiu ce oferte ati putea face la venirea din alta retea la dumneavoastra. Eu acum am un abonament la Orange care expira luna asta in care sunt incluse 3 numere. As vrea sa fac un abonament la dumneavoatra tot la fel, pentru 3 numere, dar sa achizitionez si un telefon odata cu abonamentul. Ce oferte ati putea face pentru telefoanele urmatoare: Huawei Mate 20 Lite / Iphone 7/7+/8 / Samsung S9/S9+. As dori o oferta pentru fiecare daca se poate, sa vad daca merita schimbare. Multumesc !

Highlighted
Moderator
Postări: 172
Înregistrat: ‎25-06-2018
0

Re: Solicitare oferte abonament nou

Buna!

Pentru a-ţi porta numărul în reţeaua noastră vizitează unul dintre magazinele Vodafone şi ia cu tine buletinul şi ultima factură de la operatorul actual. Vei primi din prima zi un SIM provizoriu cu beneficiile din oferta nouă Vodafone, activată imediat. Numărul va putea fi folosit până când portarea va fi finalizată, astfel vei avea acces la toate serviciile Vodafone încă din prima zi.

Ofertele pornesc de la ce avem pe site https://www.vodafone.ro/shop/telefoane si poti primi si alte reduceri si beneficii suplimentare.

 

Te asteptam!

Elena