Abonamente

Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Aţi dorit să scrieţi 
Răspuns
Highlighted
Începător
Postări: 20
Înregistrat: ‎24-01-2012
0

Steluța, dragostea mea!

Voi ori sunteți nebuni ori nu va controlează nimeni.

Acum văd ca ați introdus mai nou limitarea accesului la abonamente de tip "fără telefon"!

Eu când mi-am schimbat abonamentul nu era așa. Mi s-a spus clar ca pot să îl schimb cu unul mai scump fără nici o problemă și după o luna. Sunteți imposibili!

Se poate renunța la o asemenea aberație? E stupid să nu îmi dai posibilitatea de a cumpara un abonament mai scump chiar și cu 2€, la fel cum e stupid cel care a venit cu ideea asta.

Membru de onoare
Postări: 791
Înregistrat: ‎17-09-2012
0

Re: Steluța, dragostea mea!

Buna danielkid,

 

Te rog sa imi oferi mai multe detalii in mod privat pentru a putea efectua verificarile necesare. Ce tip de abonament iti doresti?

 

Multumesc,

Roberta

Începător
Postări: 20
Înregistrat: ‎24-01-2012
0

Re: Steluța, dragostea mea!

Vroiam sa discutam public despre o problema a conditiilor contractuale care se schimba fara acordul ambelor parti. Mai bine ati mai pune o steluta la steluta prin care se poate specifica pentru abonamentele incheiate de azi sau de cand ati pus steluta. ok?
Eu stiu ca tara e plina de prosti, dar macar pe astia care stim sa citim sa ne lasati viata mai usoara!
Membru de onoare
Postări: 1.486
Înregistrat: ‎02-02-2012
0

Re: Steluța, dragostea mea!

Salut,

 

In cazul in care alegi sa continui discutia in acelasi mod, nu va aduce nimic productiv pentru forum si nici nu te vom putea ajuta in vederea solutionarii situatiei tale. 

Colega mea te-a rugat sa-i oferi cateva detalii. In cazul in care doresti intr-adevar, rezolvarea situatiei, iti recomand sa urmezi acesti pasi, tinand cont ca - fara exceptie - datele cu caracter personal vor fi sterse de pe spatiul public al forumului (nu cred ca este nevoie sa intru in detalierea motivului pentru aceasta procedura). 

 

Claudiu